Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Михаил Миков разкритикува политиката на социалистите в парламента

Бившият лидер на БСП и член на Националния съвет Михаил Миков разкритикува политиката на социалистите в парламента, включително и неуспешния вот на недоверие към правителството.

Миков разкритикува остро парламентарната група на БСП заради липсата на решения, които да бъдат предложени в областта на образованието и здравеопазването. Той не вижда и промяна в обществените нагласи, която да доведе до възможност за предсрочни избори с различни резултати от сегашните:

"Виждате, че включително и днес ДПС, които гласуваха срещу правителството, говорят по-скоро за преконфигуриране, за изваждане на патриотичната компонента, а не съществена промяна на обществените нагласи. Не, че няма обективни предпоставки за това".

Миков присъства на тържествата в Павел баня за 140-годишнината от основаването на града и откриването на паметник на руския княз Павел.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.