Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

За влаковите композиции като хоби

макети на мини влакове
Снимка: БГНЕС
Всеки от нас има някакво хоби, което го откъсва от реалността и дава воля на въображението му. Такова място е "Клуб железопътен моделизъм - България", където предимно мъже на всякакви възрасти се събират, обединени от своята страст - влаковeте.

"Ела в друго измерение, тъй приказно за всяко поколение, за някой страст, за друг - магия, героят винаги си ти - самият!"  С тези думи посрещат членовете на "Клуб железопътен моделизъм - България", за които влаковете и тяхното развитие през годините се е превърнало в страст. С ден на отворените врати, клубът посрещна и любопитните да видят с какво точно се занимават и как хоби, страст и креативност вървят ръка за ръка. 

Макети на влакове и цели релсови съоръжения с най-малки детайли можете да разгледате на постоянното изложение на моделистите във фоайето на Централна жп гара в София.

Председателят на клуба по железопътен моделизъм Владимир Колев, както и един от основателите на клуба Павел Трифонов разказват за дейността им в звуковия файл.
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт.