Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обраха още една бензиностанция в София

Снимка: БГНЕС

Маскирани нападатели са задигнали около 10 хиляди лева при нов грабеж на бензиностанция в София. Те са влезли в обекта около 3 ч. през изминалата нощ, заплашили са работещите и са откраднали пари и цигари.

Обраната бензиностанция се намира в района на Казичене. Няма пострадали при обира.

Преди дни отново маскирани мъже обраха друга бензиностанция на бул. "Ботевградско шосе" в столицата.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Зелени библиотеки 2024" гостуват в паркове на район "Илинден" този уикенд

В събота и неделя юбилейната кампания "Зелени библиотеки 2024" ще бъде в столичния Западен парк и парк „Св. Троица“, съобщават от район "Илинден". На 3 и 4 август от 10 до 14 ч. инициативата ще предложи на столичани много музика, поезия и атракции за децата. В Западен парк ще ни намерите в събота, 3 август, на Централната алея над..

публикувано на 02.08.24 в 17:10

С положителна проба за наркотици е шофьорът, причинил катастрофата с петима пострадали в София

Пробата за наркотици на шофьора, причинил катастрофата на столичния булевард "Тодор Александров" вчера, е положителна, научи БНР.  Петима пострадали при катастрофа на столичния булевард "Тодор Александров" При инцидента пострадаха петима души, сред които две деца и преминаващ по тротоара пешеходец.  42-годишният мъж даде..

публикувано на 02.08.24 в 14:21

Район “Кремиковци” кандидатства с проект за хубав, модерен парк в с. Яна

Администрацията на район “Кремиковци” кандидатства  за финансиране по Програмата за “Развитие  на регионите 2021-2027”, във връзка с Плана за интегрирано развитие на общините, с проект за развитие на паркова среда в с. Яна , с индикативна стойност 1,8 млн.  лв. , съобщава кметът Лилия Донкова . В проекта е предвидено изграждане на достъпна..

публикувано на 02.08.24 в 11:29

Има загинал в катастрофата на АМ "Тракия" край София

29-годишен мъж е загинал на място при катастрофата между кола и товарен автомобил на магистрала "Тракия" в близост до София, за която съобщихме по-рано днес. Сигнал за инцидента е подаден в 8:23 часа тази сутрин, съобщиха за БНР от Центъра за спешна медицинска помощ в столицата. Колата е била управлявана от 58-годишен мъж. На задната..

публикувано на 02.08.24 в 10:39

Тежка катастрофа край София, един човек е тежко пострадал

Тежка катастрофа затруднява движението по автомагистрала "Тракия" в посока София. Инцидентът е станал около 8:30 часа тази сутрин на 7-мия километър на аутобана, съобщиха за БНР от МВР. Ударили са се лек автомобил и камион. Сериозно пострадал е един от пътниците в лекия автомобил. Образувало се е задръстване. Движението на..

публикувано на 02.08.24 в 09:36

С големи закъснения се движат влаковете от София за Варна и Бургас

Нощните влакове от София за Варна и Бургас през Пловдив се движат с големи закъснения заради дерайлирането на товарния влак между гарите Долно Камарци и Мирково.  Влакът за Бургас закъснява със 150 минути, а този за Варна – със 104 минути, показва справка в сайта на БДЖ. Междувременно от БДЖ съобщиха, че проблемът с товарния влак е отстранен и..

публикувано на 02.08.24 в 08:26

Кола се удря в спирка на бул. "Тодор Александров", петима са ранени

Петима души са пострадали при катастрофа на лек автомобил на столичния булевард "Тодор Александров" близо до обръщалото на трамвай №20. На мястото са пристигнали 5 линейки. Пострадалите са в тежко състояние Малко след 18 ч. колата се е ударила в спирка на градския транспорт, обясниха пред наш репортер от пресцентъра на МВР. Пострадали са шофьорът и..

публикувано на 01.08.24 в 19:33