Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слушайте новия епизод на подкаста за личностно и кариерно развитие

257 podcast: Бизнес подаръците


Компаниите по света отделят 15 на сто от бюджета си за корпоративни подаръци. В България статистиката показва ръст на този пазар с 20% годишно. Това се забелязва особено около Коледа - всяка година по празниците компаниите, а и държавните и общинските ведомства полагат големи усилия да поднесат колкото е възможно по-оригинални изненади на хората, с които работят. Понякога наистина успяват. Друг път опитите им да бъдат интересни предизвикват само усмивки или дори откровена досада.

✅ Какви са подходящите корпоративни подаръци?

✅ Какво не бива да подаряваме?

✅Уместно ли е да спестим от корпоративните подаръци?

✅ Как изглежда подходящата картичка според бизнес етикета?

Отговорите на тези въпроси слушайте в 46-ия епизод на на отличения с наградата PR Приз 2021" 257 podcast"

Водещи са Катя Василева от Радио София и международният консултант по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева. Ако имате и Вие въпроси, свързани с личностното и кариерното Ви развитие или пък има теми, които Ви вълнуват, пишете на 257@bnr.bg

Всички епизоди можете да откриете в:

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Над 10 000 работодатели вече дават електронни ваучери за храна

От началото на следващия месец ваучерите за храна ще бъдат само електронни. От Нова година насам течеше преходният 6-месечен период, в който работодателите можеха да дават на служителите си и хартиени талони. Данните показват, че в България ваучери за храна ползват около 20 хиляди работодатели и  над 750 хиляди души . Размерът на месечната..

публикувано на 07.06.24 в 18:32

Студенти ще продължат да учат в StudyHub – денонощно

Единственото у нас денонощно пространство, в което студенти могат да учат и да споделят идеи - StudyHub, ще продължи да работи. В навечерието на своята пета годишнина, мястото, в което много учащи намираха спокойствие, приятели и възможност да се съсредоточат върху учебния материал, беше изправено пред опасността да затвори врати...

публикувано на 07.06.24 в 16:59
Яница Петкова

Яница Петкова: Избирателната активност ще даде много отговори

Очакваната избирателна активност на изборите на 9 юни е 40,2% и е съизмерима с предишните избори за Народно събрание. В сравнение с началото на предизборната кампания няма драстично разместване на партиите като възможност да участват в българския парламент и като численост на своите представители. Това показват електоралните нагласи според..

публикувано на 07.06.24 в 16:10

Седмицата в САЩ: указ за имигрантите, репродуктивни права, опасностите от ИИ

В началото на седмицата американският президент Джо Байдън обяви указ за спиране на достъпа до САЩ на имигранти в случи, в когато имигрантският поток е прекалено голям. До тази негова стъпка се стигна в момент, в който законодателни мерки за контрола на границата са блокирани от републиканци. Toва се случва на фона на наближаващите избори, когато..

публикувано на 07.06.24 в 15:05

"Как се сприятелих с един комар или разкази от пандемията" - от едно изречение до 7-8 страници

"Как се сприятелих с един комар или разкази от пандемията" е новият сборник с разкази от Иван Димитров. Писателят бе гост в предаването "Радиокафе", където разказа за своята книга.  "Мисля, че пандемията е много важен период от нашето съществуване, който бележи 20-те години на този век" - отвърна той, попитан защо е трябвало да издава..

публикувано на 07.06.24 в 14:53

Нео-пънк групата "Каке?" представят своята музика

Група "Каке?" представиха музиката си пред Радио София. Кети Мартинова, Мартиан Табаков, Мартин Пенев, Андрю Андерсон и Стефан Прохоров разказаха подробности. По думите на музикантите "Каке" на старобългарски означава "какво става с твоето нещо". "Всички мислят, че е "кейк", отбеляза Табаков. "Каке?" е нещо повече от музикална група. "Каке?" са..

публикувано на 07.06.24 в 14:45
Яна и Ева Перчемлиева - сестра на Газа

Концерт почете Иван Перчемлиев-Газа - един от пионерите на хип-хоп културата през 90-те

Екипът на предаването "Добър вечер, София" бе част от концерта, който се проведе в памет на Иван Перчемлиев-Газа, един от основателите хип-хоп и градската култура в България  през 90-те години на 20. век. Срещнахме се с български артисти, които продължават да творят и до днес. Атмосферата бе с привкус на носталгия, малко тъга,..

публикувано на 07.06.24 в 14:25