Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Енергийните ни потенциали: къде можем да бъдем подхлъзнати

C Вероника де Буур
Снимка: радио София

Първи "Хюмън дизайн фестивал" у нас на 1 и 2 октомври - събеседник е Вероника де Буур:

"Хюмън дизейн е синтез от наука и езотерични древни знания - кабала, древнокитайската книга на промените, генетика, статистика и астрологични калкулации. Дава ни точна представа за енергийните ни потенциали и къде можем да бъдем подхлъзнати.

Уникалността му е в двете различни калкулации - винаги нещата стават както трябва. Имаме карта на душата и генетичния императив. Представяме си  енергийните ни центрове, свързани с енергийните ни канали. Всеки е уникален, близнаците също. Ние сме съчетание от генетичната си заложеност и как сме отгледани. Другите хора ни обуславят. Никой не проявява точно нашия модел на поведение.

Типовете аури се разделят от вида енергийно поле. Различните аури са 4: 70% имат отворена и привличаща аура, такава на генераторите - те трябва да следят енергията си. Тя е свързана със "сакралния център". Вторият вид е отворена - на прожекторите, 23%, новите лидери - да разпознават качествата на другите. Трети тип са манифесторите - 9% - затворена, отблъскваща. Само трябва да запалват. Най-редкият тип са рефлекторите - малко над 1%, напълно са отворени, рефлектират средата в по-висше съзнание.

Известни прожектори са Кралица Елизабет, принцеса Даяна; рефлектор е Сандра Бълок, има спорове за Майкъл Джексън. Рефлекторите са архетипа на това какво е да си човек. Ако той се чувства добре, средата е здравословна. Манифестори са Джордж Буш - старши, Путин и Зеленски.

Лекцията за напреднали е за хранене, мотивация и перспектива. Добре е да сме експериментирали със системата поне 3 години и половина. Тук не става въпрос с какво, а как да се храним. Различните видове среда ни помагат да се свържем повече със себе си и мозъкът да получава най-доброто си хранене.

Хюмън дизайнът е любов."По публикацията работи: Людмил Фотев

БНР подкасти:

Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Деца шарят великденски яйца в Етнографския музей

За поредна година преди Великден от Националния етнографски музей (НЕМ) канят всички деца на възраст на и над 7 години да се включат в традиционните работилници за писани великденски яйца. С фокус върху обредните практики около празника, в работилниците ще бъдат изработвани шарени яйца с восък и писалки. Заниманията ще се проведат..

публикувано на 29.03.23 в 19:39

По-щастливи сме, отколкото ни внушават

С оптимизъм, се зарежда нацията ни, въпреки кризисните времена, през които преминаваме.  Това е тенденцията през последните 5 години, отчетена в резултатите на проучването на агенция „BluePo!nt“. През т.г. с 4% се е вдигнал делът на хората, които вярват, че щастието зависи от самите нас (42%), спрямо 38% през 2018 г. Имаме чувството,..

публикувано на 29.03.23 в 18:54

Защо България може, а още не е лидер в балнеологията

България има шанс да стане балнеолидер след направените инвестиции в курорти през последните 10 години, но ни трябва политическа воля и пари за инфраструктура, ребрандиране и реклама като място за целогодишен здравен туризъм. Това изтъкна пред Катя Василева и Радио София председателят на Български съюз по балнеология и СПА туризъм..

публикувано на 29.03.23 в 16:42
Наташа Кисленко и Чавдар Парашкевов

Рядко изпълнявани шедьоври за цигулка и пиано ще звучат в София, Пловдив и Варна

Българските музиканти са добре приети навсякъде по света. И е радостно, когато те се завръщат с интересни програми за родната публика. Така е и с цигуларя Чавдар Парашкевов , който тази вечер, 29 март, ще има концерт в къщата-музей Борис Христов в столицата , заедно с пианистката Наташа Кисленко . „Предполагам, че ще бъдете изненадани..

публикувано на 29.03.23 в 16:03

150 години Рахманинов – концерт на Симфоничния оркестър на БНР

Симфоничният оркестър на БНР, с главен диригент Марк Кадин , ще отбележи 150 години от рождението на  Сергей Рахманинов . Концертът ще се състои на 31 март в зала "България". Солист ще бъде пианистът Андрей Гугнин, който за първи път ще свири пред българската публика. Концертът на Радиосимфониците бе избран от европейски експерти за престижната..

публикувано на 29.03.23 в 15:06

За втора година ще се проведе “Банско Джаз Академия“

За втора година ще се проведе  „Банско Джаз Академия“ , която се организира от Асоциация „Фестивалите в България“, в рамките на  Банско джаз фестивал . Целта е да се даде възможност на млади музиканти да обогатят познанията и уменията си, да се изявят пред публиката и да създадат нови контакти и партньорства. Пред Радио София  Илияна..

публикувано на 29.03.23 в 13:44

Mонах Пасура с 4-дневен ритрийт в сърцето на Родопите

4-дневен ритрийт в сърцето на Родопите ще се състои от 31 март, заедно с  Mонах Пасура . Преди да стане монах, той е бил стюард, баскетболист и DJ.  Последните 18 години Пасура участва в различни инициативи и пътува по целия свят, преподавайки медитация и майндфулнес. Занимава се и със звукова терапия. Пред Радио София той разказа, че именно..

публикувано на 29.03.23 в 12:58