Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Вашият глас

Снимка

Всеки вторник и петък от 11.00 часа "Вашият глас" отразява проблемите на жителите на София и търси техните решения.

Ако институциите не обръщат внимание на проблемите, с които се сблъсквате в столицата и не можете
да намерите решение в софийските неволи, потърсете ни и ние ще се свържем с отговорните органи.

Предаването водят Полина Начева и Мария Илиева.

Пишете ни във фейсбук страницата на Радио София, на имейл glas@bnr.bg
или ни потърсете на телефон 02 9336 200.


Публикации

Гласуваме ли въобще и как взимаме решението си

Как са настроени столичани спрямо местните избори, смятат ли да гласуват и взели ли са решението си кого да подкрепят за кмет на София и за районен кмет? С тези въпроси Радио София проведе анкета в центъра на София. Много от минувачите по ул. "Граф..

обновено на 03.11.19 в 16:35

Емоционално или рационално гласуват столичани

По-скоро рационален или емоционален е изборът на столичани, когато гласуват. Това попитахме софиянци в деня, когато се провежда втори тур на местните избори. Някои столичани избират да гласуват рационално, водени от философията и принципите, които..

публикувано на 03.11.19 в 12:56

Какво е мнението на столичани за изминалата предизборна кампания

Анкета на Добринка Добрева сред софиянци за това каква оценка дават на предизборните кампании на кандидатите за кметския пост. Кои са темите, които са ги впечатлили в кампанията, виждат ли промяна в начина на провеждането ѝ и какво мислят за някои от..

публикувано на 28.10.19 в 12:06

Очаквания на избирателите от районните кметове

Отговорен кмет, който познава и се интересува от проблемите на квартала искат в район “Овча купел”. Хората се надяват на промяна към по-добро в кв. “Овча купел” . Една от очакваните промени е да се промени паважната настилка по ул. “Любляна”, да бъдат..

обновено на 27.10.19 в 18:01

Ще гласуват ли младите столичани

Какво е настроението на младите хора през последните дни? Смятат ли за важно да гласуват и смятат ли, че нещо ще се промени с тези избори -  репортерът Елмира Джома се срещна с младежи от Софийския университет. Чуйте какво мислят те за изборите в..

публикувано на 27.10.19 в 14:13

Радио София - в ритъма на изборния ден

На 27 октомври Радио София ще ви информира активно за хода на местните избори в София и околностите, както и в населените места в Софийска област. Екипът на радиото ще отразява за вас събитията в секционните избирателни комисии в различни райони на..

публикувано на 27.10.19 в 10:17

Връзката със Северната скоростна тангента - приоритет за район "Надежда"

Тази седмица обърнахме поглед към столичния район "Надежда", за да разберем какви са предизвикателствата и задачите пред местната администрация през новия сезон. Кметът на района инж. Димитър Димов обобщи пред Радио София, че цялостни ремонти на пет..

публикувано на 26.09.19 в 16:27

Няма достатъчно техници за повредените асансьори у нас

В предаването "Вашият глас" обсъждахме мерките за асансьорна безопасност, а поводът е една наводнена шахта, която екипът ни откри в късните часове на деня при подлеза на Орлов мост. Асансьорът работеше, въпреки че шахтата под него беше пълни с вода, а..

публикувано на 25.09.19 в 17:22

Дърво с гниещи плодове противопостави съседи в "Овча купел"

Как може да бъде отсечено едно дърво в София? Повод за темата ни във "Вашия глас" е сигналът на Елена Бончева от кв. "Овча купел" по повод искането на нейни съседи от бл. 504 за отсичане на дърво, чийто паднали плодове миришат лошо. Силвана Митева ,..

публикувано на 19.09.19 в 18:42

Нов център за социални услуги откриват в кв. "Христо Смирненски"

В предаването „Вашият глас“ и тази седмица продължават тематичните ни срещи с кметовете на райони в София, за да разберем какви са работните им проекти в началото на есента. С кмета на район "Слатина" Наталия Стоянова разговаряхме за..

публикувано на 17.09.19 в 17:42