Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Акценти

Новото българско читалище се нарича "Тротоара 2020"

Два дни преди Коледа младите хора от TRAP , познати още като Фондация Тротоара си подариха една сбъдната мечта. Чрез уебсреща и електронен подпис те учредиха Народно читалище "Тротоара 2020" като продължение на желанието на младежите за просветна,..

публикувано на 05.01.21 в 16:34

Коледен благотворителен НЕкоктейл

Младежкият съвет към Американското посолство организира своето традиционно благотворително събитие. Тази година обаче то е с името " Коледен благотворителен НЕкоктейл ". " Предвид обстановката в страната, за съжаление, се наложи да бъде онлайн ",..

публикувано на 22.12.20 в 15:49

Фотоалбумът "Български приключенски фотографи" ще ви срещне с творчеството на 18 доказани автори

180 страници, отпечатани върху висококачествена фотографска хартия, които съдържат 170 кадъра от всички краища на света, направени от най-добрите български приключенски фотографи. Не само снимките, но и вдъхновяващите истории за създаването им се..

публикувано на 15.12.20 в 18:37

Образователно видео за посрещането на слепи и слабовиждащи хора в медицинските заведения

" Представете се, когато влизате, разкажете за разположението на обзавеждането в стаята, опишете позицията на храната върху подноса. " - това са само част от препоръките, които Ретина България   представя във видео предназначено за медицинските лица..

публикувано на 15.12.20 в 12:49

Shape - ски тренировки за осъзнато каране

Интернет страница, която помага на скиорите да усъвършенстват своята техника и да изпитат максимално удоволствие от карането. Това е Shape - ски тренировки за осъзнато каране , създадена от Маргарита Ангелова - опитен ски инструктор на всякакви..

публикувано на 09.12.20 в 13:41

"Искам" - танцов спектакъл за желанията и тяхната опустошителна сила

Танцовият спектакъл " Искам " продължава да се радва на внимание от страна на софийската публика. Вероятно това се дължи на факта, че засяга тема като желанията и тяхната опустошителна сила във взаимоотношенията между хората.  " Творческата концепция..

публикувано на 07.12.20 в 15:30

Зимен аромат и блясък в изложбата "Sweet temptation"

Проектът 4 senses ни потапя в света на модата по един различен начин, гъделичакaйки различни сетива. Четири поп-ъп изложби за по четири дни, в които публиката ще може да усети различните сезони чрез визия, обоняние, слух и вкус. Втората част от..

публикувано на 03.12.20 в 17:07

Екипировка втора употреба - кога и как

Екипировката за спортовете, които практикуваме навън често е скъпа или трудно се намира. Съществуват вериги магазини в София, предлагащи продукти, с които на добри цени можем да излезем и да поспортуваме на чист въздух. Въпреки това обаче нещата, които..

публикувано на 02.12.20 в 12:30

Четири сетива в четирите сезона

Проектът 4 senses представя света на модата по различен начин. Всички творения на Jar&Jam от последните колекции могат да бъдат видени в нетрадиционната изложба.  Първата от четирите поп-ъп части на изложбата е посветена на есента и на зрението..

публикувано на 27.11.20 в 10:45

Писмото с добри новини

Писмото с добри новини пристигна в редакцията на радио София. Новините бяха от район Изгрев . Там се беше случило нещо, за което живущите бяха благодарни и искаха да го споделят. С това писмо те благодарят на капитан Радослав Евгениев Иванов , военен от..

публикувано на 17.11.20 в 12:26