Вяла търговия на европейските борси без ясна посока

публикувано на 31.07.15 в 13:41

Европейските фондови пазари са без ясна посока на движение, въпреки че първоначално борсите на Стария континент нараснаха за четвърта поредна сесия на търговия до едноседмични върхове след серия по-добри от очакваното финансови резултати на няколко водещи компании. Новото възходящо движение..

Акциите на Уолстрийт затвориха без промяна

публикувано на 31.07.15 в 07:29

Американските акции затвориха без особена промяна в четвъртък, докато инвеститорите усвояваха информацията за корпоративните печалби и..

Предпазлива търговия на европейските борси преди важни икономически данни от двете страни на Океана

публикувано на 30.07.15 в 12:12

Европейските фондови пазари отбелязаха добро повишение в началото на днешната търговия, следвайки позитивния финал на снощната търговия на..

Златото се запъти към най-дългата губеща серия на седмична база за последните 16 години

публикувано на 31.07.15 в 08:01

Златото се задържа близо до 5 и половина годишното дъно в четвъртък и е на път да запише шестата си поредна седмица на загуба, което ще бъде най-дългата губеща серия на метала от 1999-а досега, след като силните икономически данни за САЩ подкрепиха очакванията за скорошно увеличение на..

Златото остана близо до пет и половина годишното дъно след заседанието на Фед

публикувано на 30.07.15 в 08:02

Златото се задържа близо до пет и половина годишното дъно в сряда, след като от Фед заявиха, че икономиката и пазарът на труда продължават да се..

Златото леко поскъпна, докато инвеститорите се подготвяха за края на заседанието на Фед

публикувано на 29.07.15 в 08:13

Златото се успокои във вторник, но остана близо до 5- и половина годишното дъно, докато пазарите се подготвяха за изявлението на Фед след..