Народните представители увеличиха до два милиарда бюджета за Националната програма за саниране

публикувано на 18.01.17 в 15:28

След двучасови дебати народните представители увеличиха до два милиарда бюджета за Националната програма за саниране.  Най-критични бяха депутатите от "Атака", БСП и Патриотичния фронт. Заместник-председателят на групата на "Патриотите" Искрен Веселинов заяви: Дори от гледна..

Борислав Цеков: Няма нищо случайно в появяването на Доналд Тръмп на политическата арена

публикувано на 18.01.17 в 14:57

Доналд Тръмп беше единственият кандидат на тези избори, който имаше много ясна и подробна, систематизирана политическа платформа не..

Новоизбраният президент Румен Радев е призован за свидетел по делото срещу Николай Ненчев

обновено на 18.01.17 в 14:35

Точно месец след встъпването си в длъжност новоизбраният президент Румен Радев ще дава показания като свидетел по делото срещу военния министър в..

Започва проверка на електроразпределителните дружества

обновено на 18.01.17 в 13:37

Министерството на енергетиката и Комисията за енергийно и водно регулиране започват извънредни проверки в трите електроразпределителни дружества заради рекордното потребление на ток през последните два месеца. Целта е да се гарантира, че сметките за ток на битовите потребители през декември и..

Тютюнопроизводителите трябват да се впишат в регистър до 31 март

публикувано на 18.01.17 в 10:55

До 31-ви март всички земеделски производители, които отглеждат тютюн, трябва да се впишат в Регистъра на тютюнопроизводителите. През 2016..

Извънсъдебно споразумение между САЩ и Дойче банк

публикувано на 18.01.17 в 09:15

Министерството на правосъдието на САЩ обяви извънсъдебно споразумение за 7,2 млрд. долара с Дойче банк, след като германската финансова..