Тереза Мей

Тереза Мей убеждава бизнеса, че нейната сделка за Брекзит е най-добрата

публикувано на 19.11.18 в 18:58

Британският премиер Тереза Мей и днес продължи с опитите си да убеди британското обществено мнение, че нейната сделка за Брекзит е по-добра от излизане от ЕС без сделка. На годишната среща на Конфедерацията на британската индустрия Тереза Мей заяви, че сделката по развода с ЕС е напълно..

Путин и Ердоган откриха ключов участък от "Турски поток"

публикувано на 19.11.18 в 18:11

Газопроводът „Турски поток“ превръща Турция във важен газов център и ще се отрази на геополитическото положение на страната. Това заяви..

Ирена Анастасова, БСП: Обявяваме се срещу статуквото, няма как някоя от силите в НС да ни е партньор

публикувано на 19.11.18 в 17:43

Ако се следят протестите и поне това, което показват медиите, се вижда, че исканията на хората тръгнаха от цените на горивата, от..

Експерти: Отпадане на биокомпонентата няма да намали крайната цена на горивата

публикувано на 19.11.18 в 19:46

Отпадането на биокомпонента от горивата в зимния сезон беше сред обсъжданите мерки за намаляване на цените на бензина и дизела.  По този повод управителят на единствената в България фирма-производител на биоетанол Данаил Каменов коментира:   „Биогоривата, които се използват в..

Румен Драганов: Очаква се поскъпване на хотелите в зимните курорти

публикувано на 19.11.18 в 16:58

Очакванията за туристическия сезон са нормални. Миналата година имахме европредседателство и оттам имаше около 30 000 допълнителни..

Отличиха енергийни скаути

публикувано на 19.11.18 в 16:29

Германо-Българската индустриално-търговска камара награди участниците с най-добри проекти след обучение за енергийни скаути.  През 2018..