Бернар Казньов

Бернар Казньов реагира остро на искането на Саркози за арести на заподозрени в радикализация

публикувано на 27.07.16 в 21:38

Социалистическото правителство на Франция обяви днес, че е отворено към всички предложения на опозицията за справяне с терористичната заплаха в страната. Вътрешният министър Бернар Казньов обаче реагира гневно на искането на лидера на консервативните Републиканци Никола Саркози за..

Матео Ренци: Нужен е здрав разум при организацията на излизането на Великобритания от ЕС

публикувано на 27.07.16 в 21:06

При организиране на излизането на Великобритания от Европейския съюз ще е нужен здрав разум и ясен график, заяви италианският..

Папа Франциск: Светът е във война, но това не е война на религии

публикувано на 27.07.16 в 21:04

По повод вчерашното ислямистко нападение срещу католическа църква в Нормандия папа Франциск заяви днес, че убитият там свещеник е само една от..

Собствениците на казани остават сдържани заради идеята за измервателни уреди

публикувано на 27.07.16 в 18:48

От Сдружение "Българска домашна ракия" са удовлетворени от гласувания днес на първо четене Закон за акцизите и данъчните складове, който връща предишните правила за работа на казаните за изваряване на ракията, но остават предпазливи заради идеята в обектите да се поставят измервателни уреди...

Стоил Атанасов: Днес е голям ден за Националното сдружение "Българска домашна ракия"

публикувано на 27.07.16 в 14:30

Днес е голям ден за Националното сдружение "Българска домашна ракия" - така Стоил Атанасов , съпредседател на движението, коментира в "12+3"..

КНСБ: Да се въведе минимална заплата за висшисти

публикувано на 27.07.16 в 14:12

Да се въведе минимална работна заплата за висшисти, предлагат от КНСБ. Тя трябва да бъде 1,5 пъти по-висока от нормалната - т.е. ако от..