610 Европейска комисия

Българи протестират в Брюксел с искане за смяна на системата на управление и за електронно дистанционно гласуване

публикувано на 26.09.18 в 07:29

Българи, живеещи в страната и в чужбина, ще протестират пред Европейската комисия в Брюксел днес следобед. Те настояват за смяна на системата на управление, електронно дистанционно гласуване на избори и референдуми и за пряк избор от народа с възможност за отзоваване на всички длъжности в..

Андрей Новаков: Средствата по кохезионната политика след 2020-та трябва да се увеличат

публикувано на 26.09.18 в 04:04

Депутатът Андрей Новаков ще настоява средствата по кохезионната политика след 2020-та година да се увеличат. За днес е предвиден дебат по темата в..

Тръмп призова пред ОС на ООН другите държави да помогнат на САЩ да изолира Иран

обновено на 26.09.18 в 01:55

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заклейми в речта си пред Общото събрание на ООН глобализма и приветства страните, управлявани от лидери..

Обсъждат отпадането на тавана на всички пенсии в парламентарната социална комисия

публикувано на 26.09.18 в 03:40

На заседание на Комисия по труда, социалната и демографската политика ще се дискутира искането на Инициативен комитет за отпадане на тавана на всички пенсии. Във форума ще участва министърът на труда Бисер Петков. В комисията ще се обсъжда петиция от пенсионерски организации. Според..

Калоян Стайков, ИПИ: Покупката на дългове на "Топлофикация" от БЕХ е неефективно

публикувано на 25.09.18 в 16:49

Цените на петрола започнаха да растат още от началото на 2016 година, оттогава тенденцията в по-голяма или по-малка степен се запазва и това..

Обновяване на политиките за трудовия пазар препоръча Световната банка

публикувано на 25.09.18 в 16:21

Световната банка препоръча обновяване на политиките за трудовия пазар, данъчното и осигурителното законодателство в Европейския съюз. Това..