Еманюел Макрон

Макрон преди референдума в Македония: Вярвам в мъдростта на гражданите

публикувано на 22.09.18 в 16:28

Френският президент Еманюел Макрон чрез видеопослание се обърна към македонските граждани, които идната седмица ще участват в референдум за новото име на страната, съобщи македонската информационна агенция.  В посланието той казва, че договорът с Гърция осигурява бъдеще за страната и изтъква, че..

Каракачанов ще настоява за повече пари за отбрана в следващия бюджет

публикувано на 22.09.18 в 15:50

Военният министър Красимир Каракачанов обяви пред журналисти, че ще настоява за увеличаване на средствата за отбрана в бюджета за следващата..

Г. Джартов: Санкциите срещу Северна Корея остават, но може да има конкретни проекти

публикувано на 22.09.18 в 15:08

Срещата между Ким Чен-ун и Мун Дже-ин тази седмица е пореден кръг от преговори между Северна и Южна Корея, но за момента остава неясно..

Мевлют Чавушоглу

Чавушоглу: Доларът се използва като инструмент за натиск

публикувано на 22.09.18 в 12:13

Турция желае използването на националните валути в търговията с други страни, за да се балансират усилията на Съединените щати да използват долара като инструмент за атака срещу икономиките на други страни. Това заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу по време на съвместна..

Н. Филчев: Увеличаването на добивите на американски втечнен природен газ ще има положителен ефект за потребителите

публикувано на 22.09.18 в 08:57

Увеличаването на добивите на американски втечнен природен газ ще има положителен ефект за потребителите, прогнозира пред "Хоризонт" и..

Себастиан Дулиен: ЕС не трябва да прави едностранни търговски договорки със САЩ

публикувано на 22.09.18 в 08:43

Европейският съюз /ЕС/ не трябва да прави едностранни търговски договорки със Съединените щати, предупреди пред "Хоризонт"  и предаването..