Специалният координатор на ООН за Близкия изток Николай Младенов призова за радикално преразглеждане на подхода към проблемите на Газа

публикувано на 29.08.16 в 22:05

Политическите лидери на Израел и на палестинците продължават да спъват постигането на споразумение за мир, което отслабва изгледите за т.нар. решение с две държави. Това заяви специалният координатор на ООН за Близкия изток Николай Младенов , цитиран от Асошиейтед прес.  Бившият български..

Обама и Ердоган ще се срещнат в Китай

публикувано на 29.08.16 в 21:58

Президентът на Съединените щати Барак Обама ще се срещне с турския президент Реджеп Ердоган в неделя в Китай, съобщи Белият дом. Двамата лидери..

Испанските социалисти няма да подкрепят премиера Мариано Рахой при гласуването на вота на недоверие

публикувано на 29.08.16 в 19:55

Лидерът на испанските социалисти Педро Санчес заяви, че неговата партия няма да подкрепи преизбирането на изпълняващия длъжността премиер..

Предприемачи очакват запазване на цените на дребно на стоки и услуги

публикувано на 29.08.16 в 16:49

Запазване на цените на дребно на стоки и услуги, очакват предприемачите. Това сочат данните от анкетата за бизнес климата, направена от Националния статистически институт. През август той се запазва почти без промяна спрямо юли. Несигурната икономическа ситуация и конкуренцията остават..

НСИ: Повече от половин милион българи са пътували в чужбина през юли тази година

публикувано на 29.08.16 в 16:28

Пътуванията на българи до Турция са намалели със 17 процента през юли спрямо същия месец година по-рано, обяви Националният статистически институт...

Мариета Захариева: Целта е проектите да бъдат свързани с производството

публикувано на 29.08.16 в 09:32

Мариета Захариева , директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, коментира в „Преди всички“ условията за..