Мария Демерцис

Мария Демерцис: Протакането на споразумението за статута на гражданите застрашава бъдещите икономически отношения между ЕС и Великобритания

публикувано на 20.07.17 в 21:50

Протакането на споразумението за статута на гражданите застрашава бъдещите икономически отношения между ЕС и Великобритания, предупреди в интервю за БНР анализаторът в Брюксел Мария Демерцис , зам.-директор на института „Брюгел“. След завършилия по обед втори кръг преговори по Брекзит тя..

Държавният глава пред посланиците ни в чужбина: САЩ е наш стратегически съюзник, нужен е диалог с Русия

обновено на 20.07.17 в 20:55

Президентът Румен Радев подкрепя позицията на правителството, че енергийните доставки трябва да минават през   България, защото това ще..

Красимир Каракачанов предлага руски специалисти да направят разчет за необходимите средства за ремонта на 15 самолета МИГ-29

публикувано на 20.07.17 в 19:50

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов е провел разговори с ръководството на РСК "МИГ", за да обсъди варианта срещу какви средства могат..

Европейската централна банка остави непроменени водещите си лихви

публикувано на 20.07.17 в 18:55

Европейската централна банка остави непроменени водещите си лихви. На заседанието на управителния съвет на банката във Франкфурт бяха потвърдени размерът и продължителността на програмата за количествени улеснения. Европейската централна банка ще продължи да налива по 60 млрд. евро месечно в..

Започва процедура за продажба на "Общинска банка"

публикувано на 20.07.17 в 18:34

Столичният общински съвет прие да започне процедура за продажба чрез конкурс на акционерното участие на Столичната община в капитала на "Общинска..

По-високи глоби ще плащат централите, които не могат да осигурят необходимите количества ток

публикувано на 20.07.17 в 17:14

До четири пъти по-високи глоби ще трябва да плащат централите, които не могат да осигурят необходимите количества ток при недостиг. Глобите ще се..