Джамал Хашоги

САЩ все още не знаят кой е поръчал убийството на Хашоги

публикувано на 18.11.18 в 01:06

Правителството на Съединените щати няма кончателно заключение кой е отговорен за убийството на саудитския журналист Джамал Хашоги. Това гласи позиция на държавния департамент.  Тя беше публикувана след информации в медиите, че ЦРУ има категорични доказателства, уличаващи престолонаследника..

Тръмп: Въпросът за екстрадицията на Гюлен не се обсъжда

публикувано на 17.11.18 в 21:52

Въпросът за екстрадиране от САЩ в Турция на проповедника Фетхуллах Гюлен засега не се обсъжда, заяви президентът Доналд Тръмп:  "Това не се..

"Обединените патриоти" обсъждат кой може да поеме поста вицепремиер

обновено на 17.11.18 в 19:56

Във ВМРО не е обсъждана на този етап евентуална нова кандидатура за вицепремиер на мястото на подалия оставка Валери Симеонов...

Германски експерт: Брекзит без сделка ще има катастрофални последици в няколко бранша

публикувано на 18.11.18 в 01:12

Излизането на Великобритания от ЕС без споразумение ще има катастрофални последици за компаниите и работниците във Великобритания и Европа, каза шефът на Германската промишлена асоциация Дитер Кемпф, цитиран от "Ройтерс".  Британският премиер Тереза Мей се бори да защити..

Италиански икономист: ЕК не може да стартира наказателна процедура срещу Рим заради прогнози

обновено на 17.11.18 в 13:44

Европейската комисия не може да започне наказателна процедура срещу Италия заради прогнози, заяви в интервю за БНР италианският икономист..

FITCH потвърди кредитния рейтинг на България - ВВВ със стабилна перспектива

публикувано на 17.11.18 в 12:09

Международната рейтингова агенция FITCH потвърди кредитния рейтинг на България от ВВВ със стабилна перспектива. Агенцията обаче ревизира нагоре..