Рейнс Прибъс: Северна Корея заплашва Азия с мащабна ядрена катастрофа

обновено на 30.04.17 в 19:53

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп ще разговаря с лидерите на Сингапур и Тайланд за Северна Корея, която заплашва Азия с мащабна ядрена катастрофа. Това съобщи Рейнс Прибъс , началник на кабинета на президента. Проблемът е Северна Корея. В момента няма по-голяма заплаха за..

Йенс Столтенберг: Засилване на мисията в Афганистан обмислят съюзниците от НАТО

публикувано на 30.04.17 в 19:44

Съюзниците от НАТО обмислят засилване на мисията в Афганистан в отговор на успехите на местните бунтовници, заяви генералният секретар на Алианса..

Искрен Веселинов: Преглъщането на партийния егоизъм е нов тон в българската политика

публикувано на 30.04.17 в 13:43

Като преувеличени и измислени слухове определи Искрен Веселинов , заместник-председател на ВМРО и депутат от ПГ на "Обединените патриоти",..

Британският дълг ще нарасне с 160 милиарда паунда до 2021 година заради излизането от ЕС

публикувано на 29.04.17 в 15:41

Британският дълг ще нарасне с 160 милиарда паунда до 2021 година заради излизането от Европейския съюз. Изчислението е на една от водещите неправителствени организации на острова, цитирана от CNN. Най-вероятно това ще доведе до увеличаване на данъците във Великобритания.  Икономическият..

БНБ: Намаляват необслужваните кредити и се подобрява качеството на активите на банките

обновено на 29.04.17 в 14:56

Намаляването на необслужваните кредити и подобряването на качеството на активите на банките отчита Българската народна банка /БНБ/. Централната..

Георги Ганев: Събитията на Балканите вероятно ще увеличат възприятието за рисковост сред инвестиционната общност

публикувано на 29.04.17 в 14:04

Събитията на Балканите и най-вече в Македония вероятно ще доведат до увеличаване на възприятието за рисковост на региона в очите на световната..