ЕП ще разгледа разкритията за офшорна компания, собственост на бившия еврокомисар Нели Крус

публикувано на 27.09.16 в 22:01

Анкетна комисия в Европейския парламент ще се занимае с разкритията за офшорна компания, собственост на бившия еврокомисар от Холандия Нели Крус . Парламентарната комисия бе сформирана по повод изтеклите в пресата документи от адвокатска кантора в Панама, но нейният председател..

Николай Ненчев и Майкъл Фалън обсъдиха бежанската криза, увеличаването на военните бюджети и кибер-сигурността

публикувано на 27.09.16 в 21:36

Бежанската криза и увеличаването на военните бюджети обсъдиха министърът на отбраната Николай Ненчев и британския му колега Майкъл Фалън , който..

Президентът на Колумбия и лидерът на ФАРК подписаха мирното споразумение с писалка от куршум

публикувано на 27.09.16 в 19:43

С подписването на мирно споразумение между властите в Колумбия и бунтовническата групировка Революционни въоръжени сили на Колумбия (ФАРК) беше..

Еко министерството ще подпомага общините за ефективно използване на минералните води

публикувано на 27.09.16 в 20:03

Министерството на екологията ще финансира национална програма за подпомагане на общините за ефективното използване на ресурсите от минерална вода, съобщи във Варна заместник-министърът Атанаска Николова . Средствата ще се отпускат чрез Националния доверителен екофонд: Ние предвиждаме..

ЕК предлага само електронно кандидатстване за еврофоновете

публикувано на 27.09.16 в 19:56

Изцяло електронно кандидатстване за еврофондове по интернет предлага Еврокомисията, за да намали бюрокрацията при усвояването на парите. Идеята е,..

Ст. Георгиев: Страната трябва да обяви тръжна процедура за приватизация на "Белене"

публикувано на 27.09.16 в 18:30

Има информация за инвеститорски интерес за рестартиране на проекта “Белене“. Това каза за “Хоризонт“ в предаването “Нещо повече“ Станислав..