Цзинпин: Стратегическото партньорство Русия - Китай е залог за добра международна политика

публикувано на 25.06.16 в 19:08

Стратегическото партньорство и взаимодействие между Русия и Китай помагат за правилното развитие на регионалната и международна политика, заяви китайският президент Си Цзинпин пред гостуващия в Пекин президент на Русия Владимир Путин. Поводът е 15-ата годишнина от подписването на договора..

Британският еврокомисар Джонатан Хил подаде оставка

обновено на 25.06.16 в 18:45

Британският еврокомисар Джонатан Хил , който отговаря за  финансовата стабилност, финансовите услуги и капиталовите пазари, обяви, че  подава..

Еманюел Макрон: ЕС има нужда от нова пътна карта

публикувано на 25.06.16 в 16:35

Европейският съюз се нуждае от нова пътна карта, която трябва да бъде съставена след консулатaции с гласоподавателите и след това да бъде подложена..

Джордж Сорос

Джордж Сорос: Излизането на Великобритания от ЕС прави непредотвратимо разпадането на Съюза

публикувано на 26.06.16 в 08:30

Излизането на Великобритания от Европейския съюз прави практически непредотвратимо разпадането на Съюза, заяви Джордж Сорос . В статия, поместена на уебсайта "Проджект Синдикът", милиардерът инвеститор предупреждава Европа и света да се подготвят за буря на финансовите пазари и сравнява..

Десислава Танева: Пшеницата поевтинява заради добра реколта по света

публикувано на 25.06.16 в 15:10

Цените на пшеницата вървят надолу заради добрата реколта в Русия, Украйна и Америка, заяви министърът на земеделието  Десислава Танева при..

Данъчните иззеха оборота на най-голямото заведение на плажа в Бургас

публикувано на 25.06.16 в 14:17

Данъчните иззеха оборота на най-голямото заведение на плажната ивица в Бургас. Акцията е част от кампания срещу некоректните длъжници и ще продължи..