Тереза Мей и Еманюел Макрон обявиха съвместни мерки за сигурността и отбраната

публикувано на 18.01.18 в 21:38

Две са нещата, които Брекзит не може да промени - нашата история и нашата георграфия , заяви френският президент Еманюел Макрон след среща с британския премиер Тереза Мей във воената академия Сандхърст. Двете страни оповестиха редица мерки в сферата на сигурноста и отбраната, като..

Комисията по отбрана одобри промени, които ни доближават до „военния Шенген“

публикувано на 18.01.18 в 20:50

Комисията по отбрана одобри на второ четене текст в Закона за преминаването на въоръжени сили през България, който би могъл да е стъпка към..

Румен Радев обсъди с германски компании перспективите и трудностите пред инвеститори в България

публикувано на 18.01.18 в 19:06

Президентът Румен Радев обсъди с представители на водещи германски компании, развиващи бизнес у нас, перспективите и трудностите пред..

Кольо Парамов

Кольо Парамов: Пътят към намаляване на сивата икономика минава през операция "Чисти ръце"

публикувано на 18.01.18 в 17:11

Трябва задължително да минем през операция "Чисти ръце" и да преустроим нашите приходни органи по подобие на италианските структури, заяви в предаването "Нещо повече" финансистът  Кольо Парамов :   Трябва да направим гуардия финанца в България, да съберем на едно място..

Министърът на икономиката връчи три сертификата Клас А за инвестиции за 300 млн. лева

публикувано на 18.01.18 в 16:22

За първи път за последната една година икономическият растеж отново се определя от инвестициите. До момента водещи за икономиката бяха..

ИПИ: 20 икономически центъра дават почти 90% от продукцията в страната

публикувано на 18.01.18 в 14:05

20 водещи икономически центъра дават почти 90 на сто от продукцията в страната, като повечето от тях са в Южна България. Това сочи проучване..