Българското и македонското правителство ще заседават утре в Струмица

публикувано на 22.11.17 в 20:54

Правителствата на България и Македония ще проведат съвместно заседание утре в Струмица. Фокусът на разговорите ще бъде поставен върху напредъка в добросъседските отношения между двете страни. Очаква се да бъдат подписани десет документа за двустранно сътрудничество в областта на външната..

България активизира усилията си за признаване на българското малцинство в Косово

публикувано на 22.11.17 в 20:01

България активизира усилията си за признаване на българското малцинство в Косово, стана ясно на заседанието на парламентарната комисия по..

Реакции след присъдата срещу Младич

публикувано на 22.11.17 в 19:31

Президентът на Сърбия Александър Вучич определи присъдата над бившия босненски сръбски командир Ратко Младич като очаквана. Вучич призова..

Проект за промени в прилагането на мярка по Програмата за селските райони

публикувано на 22.11.17 в 16:11

Министерството на земеделието публикува за обществено обсъждане проект на промените в наредбата за прилагане на една от атрактивните мерки в Програмата за селските райони - мярка  4.2 „Инвестиции в преработка на селскостопански продукти“. Очаква се вторият прием по мярката да започне с..

Българските купувачи на ваканционни имоти у нас се изравниха с руските

публикувано на 22.11.17 в 15:10

Българските купувачи вече се изравниха с руснаците, сключили сделки с ваканционни имоти през 2017-а година. Според последните анализи на..

Таня Цветкова: Европредседателството няма да отвори големи бизнес възможности за българските предприятия

публикувано на 22.11.17 в 11:52

Все по-често говорим за първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз. Ако съдим по активността на политиците, вероятно..