Красимир Каракачанов

Каракачанов предлага удължаване на срока за модернизация на българската армия до 2029 година

публикувано на 22.06.17 в 15:51

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов е внесъл в Министерския съвет предложението за удължаване на срока за модернизацията на българската армия до 2029 година. Причината е необходимостта от закупуване на нова техника за сухопътните войски. Предвижда се за 12 години да бъдат закупени..

Нормативната уредба не позволява БСП да получи безвъзмездно Бузлуджа

публикувано на 22.06.17 в 14:18

Безвъзмездно прехвърляне на "Бузлуджа" на БСП е невъзможно, стана ясно след среща на министъра на регионалното развитие Николай Нанков с..

Филипините, Индонезия и Малайзия ще си сътрудничат в борбата срещу тероризма

публикувано на 22.06.17 в 14:07

Филипините, Индонезия и Малайзия планират тясно сътрудничество, за да спрат потока от терористични бойци, оръжия, финансиране и екстремистка..

СБ: Пенсионните фондове да имат възможност за по-рискови инвестиции на парите за втора пенсия

публикувано на 22.06.17 в 15:42

Пенсионните фондове да имат възможност за по-рискови инвестиции на парите за втора пенсия, препоръчват от Световната банка (СБ). Това е записано в Програмата за оценка на финансовия сектор. Една от препоръките е да се въведе ред в изплащането на втората пенсия, което трябва да започне след..

България и Македония ще проучат възможностите за изграждане на междусистемна газова връзка

публикувано на 21.06.17 в 17:07

България и Македония ще проучат възможностите за изграждане на междусистемна газова връзка. За съвместна работна група по този въпрос са говорили..

Сдружение "Недвижими имоти": Няма балон на имотния пазар

публикувано на 21.06.17 в 16:13

Няма балон на пазара на недвижими имоти в България. Това обявиха от Националното сдружение "Недвижими имоти", което следи пазара у нас от 25..