ЧУЙ СОФИЯ

Да посрещнеш Цветница в район "Връбница"

публикувано на 13.04.14 в 10:15

Пролетните празници вече са в разгара си, а в може би най-красивият от тях - Цветница, празнува и столичният район Връбница. И през тази година районната администрация организира празнично отбелязване на празника на открита сцена пред православния храм "Свети Николай Мирликийски..

В столицата се изграждат нови "къщи от семеен тип"

публикувано на 12.04.14 в 10:15

През ноември тази година деца от социалните домове в София ще бъдат настанени в изграждащите се на няколко места в столицата „къщи от..

Нов проект за възстановяване на природата край Негован

публикувано на 12.04.14 в 09:10

Двете кариери за инертни материали край софийското село Негован са включени в проект за възстановяване на речни и водни хабитати. Проектът..

СПОДЕЛИ СОФИЯ

Завърши графити фестивалът "Градски легенди"

публикувано на 12.04.14 в 16:25

Днес приключи първият столичен графити фестивал за деца и младежи „Градски легенди“. Той се организира в подкрепа на кандидатурите на София..

Петър Дундаков: Съвременното изкуство трябва да бъде достъпно

публикувано на 29.03.14 в 17:15

По-съвременни форми на изкуство трябва да присъстват в събитията, които подкрепят София в кандидатурата ѝ за Европейска столица на..

„Комикси за равнопоставеност” - до 5 април в галерията на телефонната палата

публикувано на 29.03.14 в 16:25

До 5 април в галерията на телефонната палата можете да разгледате „ComiX4 = Комикс за равнопоставеност” . Една инициатива, която представя непрекъснато променящата се картина на Обединена Европа и процесите събиращи или разделящи хората - така определят експозицията организаторите ѝ -..