Превозвачите сами оставят дупки за нелегалните превози, сочи проверка на "Хоризонт"

Снимка: БГНЕС
Нелоялната конкуренция е един от основните проблеми на фирмите за автобусни превози. В предаването "Хора, пътища, автомобили" на програма "Хоризонт" на БНР репортерът Наталия Ганчовска предложи още една гледна точка към протестите на превозвачите.

Оказва се понякога, че те самите "подхранват почвата" на сивите практики в бранша, като оставят пътниците без особен избор. Конкретният пример е от Врачанския регион, а за какво точно става дума - чуйте от звуковия файл.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Превозвачите чакат от Министерството на транспорта да реши проблемите в бранша

Стачната готовност на превозвачите се запазва

Стачната готовност на превозвачите се запазва, въпреки че те вече се срещнаха с министъра на транспорта Данаил Папазов . На срещата той изказа готовност да им съдейства, така че наистина автобусният бранш да не продължи да бъде губещ от нелоялната..

публикувано на 20.01.14 в 09:39
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47