Младежите от ГЕРБ: За нас е символично да бъдем първи в ЦИК

Започва регистрацията на партиите и коалициите за евроизборите.

Митя Атанасов от Младежката организация на ПП ГЕРБ коментира желанието  на съпартийците си отново първи да подадат документи в ЦИК. За тази цел младежи дълго пазиха ред.

В това виждаме символичен акт. Вярваме и в доверието на хората.

Имаше хора, които се спираха, сред тях и чужденци, на които им беше интересно, че има политически ангажирани младежи. Всеки един от нас е ангажиран и с нещо друго - с лекции, с работа или с бебе.

Наскоро дойдоха и от реформаторите (от Реформаторския блок - бел. ред.), те също се записаха и също чакат. Ние чакаме от две седмици. Така показваме, че сме голям отбор.

Нормално е, когато има ред за нещо. Играем по правилата и ги спазваме. Би било редно да внесем първи документацията, смята Атанасов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47