Преди всички

Силвия ВеликоваЕкипът на „Преди всички“ получава наградата „Сирак Скитник“ - 25 януари 2010 година.

От понеделник до петък - от 06:05до 10:00 часа сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им. 

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

"Срещи с деди Йожи“ в рамките на Варненско лято

"Срещи с деди Йожи“ ще има тази вечер в рамките на Варненско лято, каза в „Преди всички“ внукът на деди Йожи Вили Стоянов. Тромбонистът Вили Стоянов стартира проект , посветен на знаменития си дядо - композитора Йосиф Цанков, създател на..

публикувано на 05.08.21 в 13:49
Еми Барух

Еми Барух: В люлката между вчера и утре забравяме да сме сетивни днес

" Фотографиите идват, за да кажат, че трябва да помним, че сме смъртни, особено това важи за тези, които са лакоми и алчни и забравят за своето кратко и мимолетно съществуване на тази зема, и за останалите, които се опитват да учат от децата и..

публикувано на 05.08.21 в 13:35

Мария Алкалай: Богатството е в многообразието

"Пл@тформа за толерантност 2.0 " разработи образователни инструменти в защита на правата на човека", разказа в „Преди всички“ Мария Алкалай, ръководител на проекта. Основната цел на проект "Пл@тформа за толерантност 2.0" е разработване..

публикувано на 05.08.21 в 13:10

Юлия Георгиева: У нас има много добра дарителска култура за непопулярни каузи

От миналата година до днес „Розовата къща“ е единственото безплатно място със социална подкрепа за маргинализирани хора, хора със зависимости . „Ние продължаваме да нямаме държавно финансиране за дейностите, които провеждаме в къщата...

публикувано на 05.08.21 в 12:50
Снимката е илюстративна

Общинска съветничка от Бургас с предложения за регламент за протест и контрапротест

Общинска съветничка  в Бургас от "Демократична България – Зелено движение" Даниела Божинова има идея как да спре въртележката протест- контрапротест, полицейски кордони, сблъсъци. „Моето предложение е подобно на общинските..

публикувано на 05.08.21 в 11:47
Симона Велева

Симона Велева: КС ще изчисти неяснотите кой има право да иска прекратяване на мандата на тримата големи в съдебната система

"Материята е доста безспорна и тя е продиктувана от промените в Конституцията от 2015 година. Ние постоянно говорим за съдебна реформа , но истината е, че Конституцията е изменяна най-много в частта съдебна власт“ , коментира пред БНР Симона..

публикувано на 05.08.21 в 10:55
Жива верига в защита на Халите като символ на София. 4 август 2021 г.

Халите на кръстопът между историята и търговията

„Спаси София“ инициира протест пред Централните хали в София. Поводът е, че емблематичната сграда, която е частна собственост, се продава на голяма верига супермаркети. Според Борис Бонев от „Спаси София“ е много важно инвеститорът да представи..

публикувано на 05.08.21 в 10:45
Снимката е илюстративна

Жителите на Синитово няма да позволят изграждането на кариера в региона

В подписка, жителите на пазарджишкото село Синитово категорично заявяват, че няма да позволят изграждането на кариера за добив на строителни материали на територията на населеното място. Към подписката се присъединиха и жителите на околните села...

публикувано на 05.08.21 в 10:30
Милен Любенов

Милен Любенов: Кабинет може да има при скрит дневен ред на ИТН

Правителство на голямата промяна със сигурност няма да има . Това мнение изрази пред БНР Милен Любенов, преподавател в Катедра „Политология“ на Софийския университет, бивш секретар по вътрешна политика в Президентството между 2012-а и 2017 г...

публикувано на 05.08.21 в 09:34
Ружа Райчева

Ружа Райчева: Полезните ходове в сегашната ситуация са много малко

Напрежението е високо и е „леко притеснително колко високи са емоциите и при политиците, и при хората “. Това каза в интервю за БНР Ружа Райчева, участник в миналогодишните антиправителствените протести, симпатизант на „Има такъв народ“ и..

обновено на 05.08.21 в 08:59