Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Жители на Камено протестират срещу изграждането на крематориум

Близо 300 души се събраха на протест в град Камено, област Бургас, срещу изграждането на крематориум край населеното място. След демонстрацията в залата на община Камено се проведе обществено обсъждане на проекта. 1400 жители на града са..

обновено на 28.01.20 в 12:49

Изложбата "Нова българска живопис III" - среща след 20 години

Как се промени поколението XXL? След дългогодишно прекъсване и зложбата третото издание на изложбата "Нова българска живопис III" дава отговори. Първите издания са през 1996 и 1999 година по идея на Хубен Черкелов във вече несъществуващата..

публикувано на 28.01.20 в 11:14

Блажка Димитрова: Животът с нулев отпадък е постижим

„Животът с нулев отпадък не е просто утре ставаме всички и вече не изхвърляме боклук, а път, по който вървим до края на живота си.“ Това каза в предаването „Преди всички“ Блажка Димитрова, автор на книгата „Живот с нулев отпадък в България“. Тя е..

публикувано на 28.01.20 в 10:46
Обратното броене е в ход. На 31 януари вечерта Великобритания ще напусне Европейския съюз.

Българи във Великобритания разпродават покъщнина и коли

Сред българите в Лондон не се наблюдават притеснения във връзка с предстоящото на 31 януари излизане на Великобритания от Европейския съюз. Това каза в предаването „Преди всички“ сънародникът ни Струмен Паунов, който живeе във Великобритания от..

публикувано на 28.01.20 в 10:17
Венцислав Караджов

Венцислав Караджов: Все още има проблеми с обработването на личните данни

Има много проблеми, свързани с обработването на лични данни от мобилни оператори, банки, кредитни институции, особено при бързите кредити. Това съобщи пред „Хоризонт“ председателят на Комисията за защита на личните данни Венцислав Караджов. Той..

публикувано на 28.01.20 в 09:34
Атанас Славов

Атанас Славов: В искането на главния прокурор прозират политически мотиви

Необходимо ли е да се доизяснява чл. 103 от Конституцията, свързан с имунитета на президента и вицепрезидента? Може ли да се смята, че президентът е свръхзащитен? „ Нито един професионалист не намира текста на чл. 103 от Конституцията за неясен..

публикувано на 28.01.20 в 08:49

Двама от лекарите в онкологичен център в Русе напуснаха след натиск

От днес двама от химиотерапевтите в русенския Комплексен онкологичен център не са на работа и всичките 6000 пациенти на отделението остават в ръцете на останалите двама лекари. До този абсурден случай се стигна след поредица от постове във..

публикувано на 28.01.20 в 08:44

Какво се крие зад питането на главния прокурор за президента

"Действията на главния прокурор ще амбицират президента и се надявам да има силата и куража да предложи значителни промени на политическата ни система" - това заяви в предаването "Преди всички" политологът Слави Василев, работил за кампанията на..

публикувано на 28.01.20 в 08:09
Чешма край село Вардун, област Търговище

50 населени места в област Търговище са на воден режим от години

Близо 11 000  жители от 50 населени места в област Търговище от години са на воден режим. В зависимост от сезона и наличните количества вода във водоизточниците графиците се променят - от няколко часа дневно до един път месечно...

публикувано на 27.01.20 в 16:43

Завърналият се от Китай ансамбъл от Петрич ще бъде под медицинско наблюдение 14 дни

На Летище София е кацнал самолетът, в който пътува Фолклорен ансамбъл "Пролет" от Петрич.  Групата, която беше поканена да участва в китайския новогодишен карнавал в Пекин, се завръща с извънреден полет от Истанбул тази сутрин. До..

обновено на 27.01.20 в 16:17