Съдия Аглика Адамова: Нека да бъда съдена за собствените ми действия

Снимка: www.justice.government.bg/

Мислех, че времената, в които децата бяха наказвани за цял живот заради своите родители и принуждавани да се отказват от тях, отдавна са отминали. Ако някой има желанието да ме съди, нека да бъда съдена за собствените ми действия, това казва в изявление до медиите съдия Аглика Адамова от Административен съд София-град по повод нападките, чe е дъщеря на ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов. След публикации, че Адамова ще става заместник-министър на правосъдието в служебното правителство, електронен сайт свърза името на баща й с това на популярния в недалечното минало съдебен лобист Красимир Георгиев Красьо Черничкия.

Аглика Адамова декларира, че не познава Георгиев и уточнява, че доколкото й е известна възрастта му, той е бил дете, когато тя е станала съдия. В  целия си професионален път съм напредвала единствено благодарение на знанията и труда си, казва още съдия Адамова.

Коментара на Силвия Великова можете да чуете от звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47