Министерството на спорта финансира спортуването на повече от 12 хиляди деца

Лятната ваканция идва винаги с проблем за много родители как да уплътнят свободното време на децата си, особено в градовете. Има начин да промените това, ако сте в София, чрез програмата "Спорт за деца в свободно време" в конен клуб "Еклипс". Програмата се финансира от  Министерството на младежта и спорта. През 2015 година, чрез тази програма, министреството дава шанс на повече от 12 хиляди малчугани в 87 населени места да спортуват. Те могат да избират езда, снукър, бадмингтон, футбол, волейбол, плуване, гимнастика, баскетбол, лека атлетика, карате, хандбал, бобра...Програмата е на стойност малко над един милион лева.Подробностите - в репортажа на Диана Янкулова в звуковия файл.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47