Гюнай Хюсмен за ДПС: В един кошер не може да имаш царица и баш царица

Снимка: БГНЕС

Вредно е както за ДПС, така и за страната в редиците на партията да има омраза и нейни членове да бъдат заклеймявани. Това каза за “Хоризонт“ в предаването “Преди всички“ бившият кмет на Исперих от ДПС Гюнай Хюсмен, сега независим депутат:

Недоумявам защо в случая струи, не струи, ами направо извира гняв и омраза в бившите мои среди. Това за мен е непонятно и ненормално. В момента в България имаме нужда от спокойствие, да успокояваме обстановката, не да я нажежаваме с геополитически заплахи, със стратегически контрагенти. Аз мога да кажа единствено, че това не е добре нито за ДПС, нито за Местан, нито за Доган.

Ахмед Доган трябва да поеме управлението на ДПС, каза още Хюсменов:

В един кошер с пчелички не може да имаш царица и баш царица. Затова трябва да се поеме кормилото на движение на ДПС. Според мен, колкото и да съм скромен в мислите си, мисля, че за ДПС самият създател и истинският лидер на тази партия е г-н Ахмед Доган и той трябва да си поеме кормилото на управление.

В звуковия файл може да чуете цялото интервю. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47