Борисов: Длъжни сме да направим правителство, всякакви други формули не излизат

Снимка: БГНЕС

От партия ГЕРБ са запознали президента Румен Радев с преговорите за съставяне на правителство, както и с подготвяното коалиционно споразумение между партията и "Обединени патриоти". Темата за министрите в бъдещия кабинет не е била обсъждана. На 3-ти май, според Бойко Борисов, било най-добре да се обявят имената в правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти.

От "Дондуков" 2 съобщиха, че мандат за съставяне на правителство ще бъде връчен в четвъртък, 27 април.

Длъжни сме да направим правителство. Всякакви други формули математически дори не излизат, каза Бойко Борисов след срещата:

Запознахме президента с това, че все пак, имайки и поуки от предишни години, се опитваме в коалиционното споразумение да изчистим всички детайли и да проиграем всички възможни конфликтни ситуации по време на едно управление, за да може да бъде стабилно в рамките на четири години.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47