Нещо повече

От понеделник до четвъртък между 16:05 и 18:00 часа звучи обзорното предаване на програма „Хоризонт“ - „Нещо повече“. 

Усилията на неговите автори са съсредоточени в две посоки - да дадат с помощта на репортерите на програмата основните сюжетни линии от деня и да очертаят цялостната картина на случващото се в политическата, икономическата и културната сфера. 

Успоредно с това всеки от водещите се стреми да намира и оригинални гледни точки към разглежданите събития, да пречупи ставащото през възприятията на „масовия“ слушател. 

Водещи: Диана Янкулова, Людмила Железова, Георги Марков

Публикации

Проф. Румяна Коларова: Кандидат-премиерът трябва да има профила на Огнян Герджиков

" Ако има правителство, по-вероятно е то да е по-различно от предложеното от Станислав Трифонов . Ако се стигне до формиране на парламентарно мнозинство, което е най-важното, би трябвало да се очаква, че ще се променят и съставът, и приоритетите на..

обновено на 15.07.21 в 18:10

Проф. Диян Енчев: Отношението към "Пирогов" е непочтено

" Твърденията, че болницата е управлявана еднолично, са неверни . Причините за уволнението на проф. Асен Балтов са формални". Това каза пред БНР проф. Диян Енчев от болница "Пирогов", началник на Травматологичен комплекс и на Първа клиника по..

публикувано на 15.07.21 в 17:51
Любомир Аламанов

Любомир Аламанов: Нямаме политици с визия, а вербални насилници

"Беше видно, че т.нар. "стари партии" са леко стреснати от изборите от 4-ти април и се опитаха да си върнат самочувствието и увереността в своето твърдо ядро. Затова заложиха на вътрешни събития, "надъхваха си актива" и нямаше опити за поглеждане..

публикувано на 15.07.21 в 17:30
Веселин Стойнев

Веселин Стойнев: Трифонов прилича на човек, нечия пионка

" С хода си Слави Трифонов оставя на власт сегашното управление, създава хаос и отлага промяната . Няма да се учудя, ако скоро направи нов ход. Това е деконструктивна роля. Сега е ред на избирателите на ИТН да заявят своя глас и да притиснат..

публикувано на 15.07.21 в 16:58

"Разкази от фризьорския салон" като дисекция на едно обществото

Елвира Семинара (Катания, 1959) е модерна и атрактивна авторка с немалко заслуги за преразглеждането на стереотипите, свързани със сицилианските писатели. Дългогодишен редактор във в. „Сичилия” и след това колумнист на сп. „Еспресо”, тя е..

публикувано на 14.07.21 в 18:15
Мая Манолова

ИМВ с позиция, че не могат да подкрепят кабинет, за който са научили от телевизията

"Изправи се! Мутри вън!" излязоха с единна позиция, че не могат да подкрепят кабинет, за който са научили от телевизията. Това съобщиха от формацията на брифинг след проведен коалиционен съвет. Мая Манолова, Мария Капон и Арман Бабикян заявиха, че..

публикувано на 14.07.21 в 17:45
Проф. Атанас Щерев

Проф. Щерев: Ако зад ИТН стоят други сили, може да се случат още по-лоши неща от тези досега

" Предложението на Слави Трифонов е направо смешно  и няма да стане ",  заяви пред БНР проф. Атанас Щерев, бивш депутат от НДСВ, а след това и независим народен представител. Той изказа предположение, че, " ако зад него и партията му ИТН стоят някакви..

публикувано на 14.07.21 в 17:28
Илко Стоянов

Новият кмет на Благоевград положи клетва

Прозрачно управление без задкулисни политически договорки и  ежедневна комуникация с хората от община Благоевград- това обеща новият кмет на областния център, адвокат Илко Стоянов, който днес положи клетва  пред Общинския съвет.  На..

обновено на 14.07.21 в 17:09
Проф. Александър Маринов

Проф. Ал. Маринов: Постъпката на Слави Трифонов е ирационална

" Постъпката на Слави Трифонов е ирационална ".  Това заяви пред БНР проф. Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет при президента. Той коментира, че предложените министри в проектокабинета на ИТН не са експерти, а хора с добри..

публикувано на 14.07.21 в 16:46
Милен Любенов

Милен Любенов: Правителство на дълбоката промяна няма да има

"По всичко личи, че правителство на дълбоката промяна няма да има . С представянето на проектокабинет Слави Трифонов взриви всякаква възможност за водене на диалог , очевидно, че той не го търси. ... С това, което направи, той не оправда доверието,..

публикувано на 14.07.21 в 16:24