За втори път не беше даден старт на делото за КТБ

Снимка: БГНЕС

Делото за фалита на Корпоративна търговска банка отново не можа да тръгне. Разпоредителното заседание беше отложено за втори път поради това, че основният обвиняем Цветан Василев не е редовно призован. Той е сред 18-те подсъдими за фалита на банката. 

Все още няма отговор от сръбските власти, че Василев е получил книжата по делото. Друг от подсъдимите - Георги Христов, също не се яви днес на заседанието. Трети опит за започване на разпоредително заседание ще бъде направен на 14 февруари.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Специализираният наказателен съд ще направи втори опит да даде ход на делото за КТБ

Специализираният наказателен съд ще направи втори опит да даде ход на делото за източването на Корпоративна търговска банка. Първото заседание, на което трябваше да се уточни как ще протече процеса, се провали, защото основният подсъдим - банкерът Цветан..

публикувано на 23.01.18 в 07:55
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47