Движението по магистрала "Тракия" се извършва двупосочно в платното към Бургас

Комисар Бойко Рановски
Снимка: БГНЕС
Движението по магистрала "Тракия" е възстановено двупосочно в платното, посока Бургас, заяви за "Хоризонт" началникът на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски:

"Автомобилите се пропускат, но са се натрупали в продължение на два часа. В момента има сериозни затруднения и се пропускат в колона. Също така автомобили бяха отклонявани от пътния възел на Вакарел по стария път в посока София. Там също се е образувало сериозно задръстване и сериозна колона от автомобили".

Рановски допълни, че действията на компетентните органи на мястото на катастрофата при Вакарел ще продължат дълго време и помоли шофьорите да се съобразят със затруднената обстановка.

Задръстването и в двете посоки е около 10 километра. Относително нормално се пътува по АМ "Тракия" в посока "Бургас" през Ихтиман в посока Самоков и от Самоков към София.  Очаква се автобусът да бъде преместен в късните часове на деня.


Цялото интервю с комисар Бойко Рановски можете да чуете от звуковия файл.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47