Кабаре „Фата Моргана”

събота, от 13.30 до 14.30 часа

Кабаре „Фата Моргана” - уникалното за българския ефир радиокабаре ви дава възможност да се докоснете до бляскавата страна на живота, но и да надникнете зад кулисите, където извън лъча на прожектора до болка познатите неща изпъкват по-ясно.

Екип на предаването: Весел Цанков, Димитър Бежански, Деян Копчев, Георги Гълов, Нина Божидарова

Публикации

Линда Русева, Вяра Табакова,
Мая Бабурска, Иван Петрушинов и Елена Кънева

Страстите на кабаре „Фата Моргана“

Веселата и забавна атмосфера е един от най-характерните атрибути на кабаре„Фата Моргана“, едно от култовите предавания на редакция „Хумор и сатира“. Тази първа майска събота в кабарето отново ще се случват неочаквани събития, ще се четат епиграми, ще се..

публикувано на 04.05.19 в 08:05
Актьорите Добриела Попова, Веселин Мезеклиев и Валентин Ганев по време на запис.

На кабаре! Отново и пак! На кабаре „Фата Моргана“!

Кабарето „Фата Моргана“ е нещо като... нещо като истинска институция! И в студ и в дъжд, и в есен, то е винаги тук, винаги готово да ви разкаже скрити и явни секрети, публични тайни и главозамайващи истини! С доза абсурд разбира се, с доза ирония, нали сме..

публикувано на 23.10.18 в 12:22
Актьорите Линда Русева,
Елена Кьнева, Тодор Димитров, Мая Бабурска и Кольо Михайлов

Есенни забави в Кабаре "Фата Моргана"

Кабаре „Фата Моргана“, култовото предаване на редакция  „Хумор и сатира“, ще потопи слушателите в хаотичната атмосфера на края на лятото, края на ваканциите и началото на сериозния есенен живот. Шеги и недоразумения, абсурдни ситуации и невероятни сюжети..

публикувано на 21.09.18 в 09:10

На кабаре, на кабаре, на кабаре!

Отново е време да се потопим в прохладата на кабаре „Фата Моргана“ , емблематичното предаване на редакция „Хумор и сатира“. В последната августовска събота ви предлагаме отново да чуем скечовете и сценките от нашите архиви, да си представим, че сме сред..

публикувано на 22.08.18 в 11:55
Актрисите Латинка Петрова, Елвира Иванова и Елена Кънева в компанията на актьора Иван Петрушинов и сценариста Димитър Бежански

Емблематичните дамски гласове на екип „Хумор и сатира“

И отново е време за кабаре, за Кабаре "Фата Моргана". В този мъжки свят даже хуморът е предимно мъжки, че дори понякога и мъжествен, да не говорим за кабарето като жанр, но – винаги има едно но, което да ни зарадва! Понякога, понякога се случва концентрация..

публикувано на 02.07.18 в 12:36
Актьорите Кирил Кавадарков, Веселин Цанев и Елвира Иванова (отляво надясно) в студиото на програма „Христо Ботев“.

Двама души на една пейка, един подслушан диалог в кабаре „Фата Моргана“

В поредното издание на кабарето „Фата Моргана“, можете да слушате – как какво? Скечове и вицове, диалози и монолози, но най-вече размисли – за всичко. А по-конкретно? За лабиринта, който е живота ни, особено когато търсим смисъла или справка от гише..

публикувано на 12.06.18 в 15:10
Линда Русева и Кирил Бояджиев

На кабаре като на изповед с програма на редакция "Хумор и сатира"

Кабарето "Фата Моргана" е като огледало на нашата душа – става дума за всичко, което трeвожи духа ни – за любовта и свободата, за храната и секса, за опасностите и сигурността, за животните и съседите, за нас самите. В поредното издание на знаковото..

публикувано на 04.06.18 в 12:16
От ляво на дясно:​ Латинка Петрова, Симеон Викторов, Добриела Попова, Тодор Димитров, Линда Русева

Залезът на нашата любов

Кабарето "Фата Моргана" е смешно и тъжно, като нещата от живота. Редуват се темите и сюжетите,  от възвишеното до... не чак толкова възвишеното, но важното е доброто настроение. Понякога обаче участниците влизат в истински минорна тоналност  и сценките..

публикувано на 04.04.18 в 11:50