3 000 аплодираха на крака „Lord of the Dance. Dangerous Games” в НДК

| обновено на 04.10.15 в 22:30

На 3-ти октомври от зала 1 на НДК в София започна европейското турне на новия спектакъл на легендарния танцьор и хореограф Майкъл Флетли и неговата трупа „Lord Of The Dance. Dangerous Games”.

3 000 души аплодираха на крака виртуозните танцьори, красивата приказка за вечната борба на силите на Доброто и Злото, „нарисувана” със завладяващи ирландски ритми, мелодии и танци, пищни костюми и супер модерна визия, и техния създател. Гениалният Майкъл Флетли, „летящият ирландец”, рекордьор на Гинес за най-бърз танцьор в света с 35 стъпки в секунда, чиито крака са застраховани за 40 милиона долара, се появи в запис след края на спектакъла, за да се уверим отново, че по-хубаво от виртуозния танц е само изпълнението на великия артист, който с присъствието си приковава вниманието на публиката и я кара да се усмихва щастливо от това, което вижда на сцената!

Този запис ще гледа и публиката в Русе тази вечер след финалните бурни аплодисменти и бисове. А съвсем скоро Майкъл Флетли ще танцува и „на живо” – за първи път на Бродуей в Lyric Theatre в някои от спектаклите на „Lord Of The Dance. Dangerous Games” от 7 ноември до 13 януари. Междувременно спектакълът се играе на Уест енд в Лондон и в Австралия, а европейското турне, което стартира от София и Русе, ще продължи с 5 спектакъла в Румъния, 1 в Сърбия, 4 в Хърватия, 1 в Словения, 5 в Унгария, 2 в Словакия, 6 в Чехия, 26 в Германия, 4 в Австрия, 2 в Швейцария, 1 в Люксембург и 5 в Полша.

 

 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!