Кралската опера „Ковънт Гардън“ представя „Травиата”

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Българското национално радио Ви дава шанс да посетите прожекция от киносезона на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън” с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „Каста дива”!

На 8-и, 12-и и 13-и март в кината "Арена" в София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Плевен и Смолян ще гледаме вердиевия шедьовър „Травиата” в класическата постановка на големия английски театрален и филмов режисьор Ричард Еър. Гледали сме негови постановки на „Кармен” и „Сватбата на Фигаро” от Метрополитън. В ролята на Виолета в „Травиата” ще бъде руският сопран Венера Гимадиева. Това ще бъде нейният дебют на сцената на Кралската опера след звездното ѝ представяне на оперния фестивал в Глайндбърн. В ролята на Алфред ще гледаме знаменития млад албански тенор Саймир Пиргу.

Ако желаете да бъдете сред публиката на „Травиата” от киносезона на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън”, ако желаете изискано да отпразнувате 8-и март, опитайте късмета си в нашата томбола! Можете да заявите своето желание за участие на електронната поща castadiva@bnr.bg до 25-и февруари.

Томболата ще бъде изтеглена в изданието на предаването „Каста дива” на 28-и февруари от 20 до 22 часа по програма „Хоризонт”. Пожелаваме ви късмет!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!