Спечелете билети за мюзикъла „Йосиф и фантастичната му пъстра дреха”


Започна 17-ият Великденски музикален фестивал във Варна. По традиция в навечерието на големия християнски празник Възкресение Христово Варненската опера предлага на своята публика и празници на красивата музика и спектакли!

В кулминация на фестивала се очаква да се превърне премиерата на 19-и април на мюзикъла „Йосиф и фантастичната му пъстра дреха” от Ендрю Лойд Уебър, постановка на проф. Светозар Донев. Сценографията е на Иван Токаджиев, хореограф – Светлин Ивелинов. В ролята на Йосиф ще се превъплътят Богомил Спиров и Борис Луков. На диригентския пулт ще бъде Страцимир Павлов. Варненската опера ще гостува със спектакъла в Горна Оряховица и във Велико Търново.

Варненската опера и предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива” Ви дават шанса да бъдете сред публиката на премиерния спектакъл във Варна на 19-и април, в Горна Оряховица на 20-и април или във Велико Търново на 21-ви април. Очакваме Вашите заявки за участие в томболата на „Каста дива” до 7-и април на електронната поща castadiva@bnr.bg. Жребия ще изтеглим в предаването на 10-и април от 20 до 22 часа по програма „Хоризонт” на Българското национално радио. Пожелаваме Ви късмет!

В звуковия файл чуйте интервюто на Росица Кавалджиева с директора на Варненската опера г-жа Даниела Димова, която тя представя цялата програма на Великденския музикален фестивал във Варна.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!