Честит 23-и Рожден ден, „Каста дива“!

Снимка: Мирослав Златев

Предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „Каста дива” навърши 23 години в ефира на програма „Хоризонт”.

По традиция „Каста дива” празнува рождения си ден, подарявайки музикално събитие на публиката. 23-я рожден ден на предаването посрещнахме сред артистите в Дома за ветерани на културата и изкуството в квартал „Захарна фабрика” в София.

Много вълнуваща беше срещата на ветераните артисти с един от доайените на българската музикална журналистика – редакторката на „Каста дива” Красимира Йорданова, както и с младите им колеги артисти – звездите на Националния музикален театър „Стефан Македонски” Катерина Тупарова и Александър Мутафчийски, които в партньорство с пианистката Вера Груева създадоха истински музикален празник. Имаше и прекрасна торта със захарна червена театрална завеса, създадена с голямо майсторство и вкус от Ателието за бутикови торти „Двете фукли”.Снимка: Мирослав Златев

Звуковият файл ще ви „пренесе” в атмосферата на празника с документални музикални записи и разговори с ветераните артисти и със звездите на Музикалния театър Катерина Тупарова и Александър Мутафчийски.

 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!