Спечелете билети за „Франкенщайн” от „Ковънт Гардън”

Снимка: Архив

Българското национално радио Ви дава шанс да бъдете сред публиката на следващата прожекция от кино сезона на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън” с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „Каста дива“ .

На 9-и и 10-и юли в кината „Арена“ в София, Варна, Велико Търново, Стара Загора и Плевен ще гледаме спектакъла на Кралския балет „Франкенщайн“. Художественият ръководител на трупата Лиъм Скарлет е избрал готическия роман на Мери Шели като основа за своята постановка. История за предателство, любопитство, живот, смърт и преди всичко любов, сюжетът вдъхновява Скарлет да се потопи в най-дълбоките дебри на човешката душевност и нуждата от самоопределяне. За този вълнуващ нов проект Лиъм Скарлет е поканил отново композитора Лоуел Либерман. В началото на кино сезон 2015/2016 г. на Кралската опера „Ковънт Гардън“ гледахме балета „Висцера“ на Лиъм Скарлет по музика на Лоуел Либерман – върху първия му клавирен концерт. Макар и съвременна, музиката беше не само слушаема, но и красива, и вълнуваща!

Ако искате да бъдете сред публиката на прожекция на балета „Франкенщайн“ от Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън“ с билети – подарък от „Каста дива“, можете да опитате късмета си в нашата томбола. Пишете ни на електронната поща castadiva@bnr.bg до 2-и юли. Пожелаваме ви късмет!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!