Спечелете билети за „Трубадур“ на „Ковънт Гардън“

В следващите прожекции от кино сезона на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън” на 1-и, 4-и и 5-и март в кината „Арена” в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян ще гледаме оперния шедьовър на Верди „Трубадур“.

Постановката – осъвременена версия, определена като неубедителна от критика на „Гардиан“ Мартин Кетл, е на немския режисьор Давид Бьош. С нея той дебютира в „Ковънт Гардън“ през 2016 г. Но пък изпълнителският състав е забележителен! В главните роли ще бъдат Виталий Билий, Анита Рачвелишвили, Лиана Харутунян и Грегъри Кунде. Ако желаете след Кармен да видите Анита Рачвелишвили и като Азучена, можете да опитате късмета си в томболата на предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива“ за билети за концерти и спектакли.

Пишете ни на електронната поща castadiva@bnr.bg до 23-и февруари. Моля, отбележете Вашето име и телефон за връзка! Пожелаваме Ви късмет!

Томболата ще бъде изтеглена в изданието на предаването „Каста дива“ на 26-и февруари от 20 до 22 ч. по програма „Хоризонт” на БНР.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!