Спечелете билети за спектакъла ,,Linger”


На 20-и май /събота/ от 20 ч. в столичния театър ,,Театро“ за първи път на Балканите ще бъде представена съвременната танцова продукция ,,Linger”. Тя е създадена от Ирландската танцова компания на звездата Брендан Де Гали, бивш директор и солист на прочутия спектакъл ,,Riverdance”. Брендан Де Гали ще гостува със своя нов спектакъл у нас по покана на Irish Dance Academy Sofia, със съдействието на Посолството на Ирландия в България и Derida Dance Center.

Това ще бъде вторият гостуващ у нас спектакъл от богатата палитра на ирландското танцово изкуство след Lord of The Dance, така че очакваме изключително събитие, макар и в по-малък мащаб! Брендан Де Гали ще пристигне в София на 14-и май. На 15-и и 16-и май ще направи семинар с наши професионални танцьори в Derida Dance Center. На 19-и май ще изнесе лекция върху историята на ирландския танц – отново в Derida Dance Center от 20 ч. Тези събития ще бъдат със свободен вход за публиката, обяви Росен Идеалов, създател на Irish Dance Academy Sofia и организатор на гастрола на Брендан Де Гали и неговата танцова компания.

Ако желаете да бъдете сред публиката на спекаткъла ,,Linger” на 20-и май /събота/ от 20 ч. в ,,Театро“ с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива“, можете да опитате късмета си в нашата томбола като ни пишете до 11-и май на електронната поща castadiva@bnr.bg Пожелаваме ви късмет!

Жребият ще бъде изтеглен в изданието на "Каста дива" на 14-и май от 20 до 22 ч. по програма "Хоризонт" на БНР.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!