Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пострадалият при катастрофата край Войняговци е стабилизиран

Снимка: БГНЕС

В тежко, но стабилизирано състояние остава 19-годишният младеж, пострадал тази сутрин при катастрофата до софийското село Войняговци. Младежът е преживял тежка операция, съобщи д-р Сергей Илиев от болница "Пирогов":

При прегледа и изследванията се установи съчетана травма на глава, гръден кош и корем, което наложи спешна операция. Установи се разкъсване на черния дроб на две места в резултат на удара. Предстои една допълнителна операция за счупване на долната челюст, която ще бъде извършена близките дни след окончателно стабилизиране на болния. Допълнително има счупване на две ребра в дясна гръдна половина и контузия на белия дроб, малък кръвоизлив в мозъчния паренхим. Сериозна травма, която изисква продължително лечение, като е възможно да излязат и скрити неща.

В катастрофата загинаха двама души, а след това линейката с третия пътник беше блъсната от лек автомобил в столицата. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Двама души загинаха при тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София

Двама души загинаха при тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София, близо до село Войняговци. Сигналът е подаден в Столичната полиция минути преди 9 часа. Установено е, че в автомобил „BMW”, който се е ударил в дърво, са се движили трима..

обновено на 12.03.15 в 11:31