Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От тази вечер влизат в сила ограничения в центъра за София заради европредседателството

Снимка: Архив

От тази вечер са в сила редица ограничения в центъра на София заради утрешните прояви около откриването на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. 

Забранява се влизането на пътни превозни средства в района на Народния театър "Иван Вазов" в София. 

От 8 часа на 11 януари ще бъде забранено движението на автомобили по улиците "Генерал Гурко", "Княз Александър I", "Аксаков", "Дякон Игнатий", "Кузман Шапкарев", "Славянска", "Георги Бенковски" и "Иван Вазов". Затворени за движение ще бъдат улица "Доспат", улица "Баба Неделя" и улица "Д-р Христо Стамболийски". За времето от 11 до 12 часа на 12 януари се закрива спирката на булевард "Черни връх" под Моста на влюбените. 

Забранява се престоят и паркирането от 17.30 на 10 януари до отпътуване на делегациите на 12 януари на улица "Генерал Гурко", улица "Княз Александър I", улица "Аксаков", улица "Дякон Игнатий", улица "Кузман Шапкарев", "Славянска", улица "Бенковски" и улица "Иван Вазов". От 6.30 до приключване на събитието на 11 януари няма да може да се паркира на площад "Княз Александър I", срещу Националната художествена галерия и  на площад "Княз Александър I" между улица "Цар Освободител" и улица "Московска". От 17.30 часа на 11 януари до приключване на мероприятието на 12 януари забранено ще бъде паркирането на улиците "Доспат", "Баба Неделя" и "Д-р Христо Стамболийски".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!