Димитър Николов: Изпитвам не по-малък гняв от вас!

Кметът на Бургас Димитър Николов изрази личната си позиция по случая с кадрите на насилие над деца от ОДЗ "Брезичка" - Бургас. Това той направи в официалния си профил във фейсбук:


Ужасяващите кадри, които видях от детска градина "Брезичка", нямат нужда от проверка! Всичко е ясно - категорична физическа и психическа агресия над децата! Уволненията ще са факт още днес. Но както въпросната “учителка”, така и колежките ѝ, които гледат безучастно агресията, трябва да носят наказателна отговорност. Сезирали сме прокуратурата и Агенцията за закрила на детето. Въпросната учителка дори ми е била предложена за награждаване от ръководството на детската градина! Няма да има безнаказаност, уверявам ви! Изпитвам не по-малък гняв от вас!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

АПИ започна ремонт на път, а след това го обяви за неприоритетен

 В  края на ноември 2017 година Агенция пътна инфраструктура  предостави средства за дългоочаквания ремонт на третокласния път „Поляна-Стефан Караджово-Кошудере". Той  стартира в отсечката разклон Камен връх до село Стефан Караджово, като се очакваше ремонтните дейности да приключат до края на годината, а крайният  срок за окончателно приключване на..

публикувано на 11.12.18 в 08:44

Вълшебният Никулден на Бургас (видео)

Хиляди бургазлии и гости на града се включиха и тази година в празненствата по случай Никулден в Бургас. Никулденско градче, рибни курбани и печена риба – дар от Община Бургас, концерти… Всичко това бе част от празника, който и тази година омагьоса бургазлии и гостите на морския град. Кулминацията им беше, както всяка година,..

публикувано на 08.12.18 в 13:17

Лек автомобил изгоря като факел тази сутрин в Бургас

Лек автомобил изгоря рано тази сутрин точно пред спирката на „Младост“ в бургаския комплекс „Славейков“, посока центъра, видя репортер на БНР Бургас. Инцидентът е станал малко след 6 часа сутринта, като за момента няма информация дали има пострадали. Пристигналите на място пожарникари потушиха огъня за броени минути. Полицейски екип..

публикувано на 04.12.18 в 07:03

С викове "мафия и оставка" бургазлии протестираха пред Общината

Около 50 души протестираха пред общината в Бургас. С плакати и трибагреници те поискаха оставката на правителството и обещаха действията им да продължат. Организатор бе Стиляна Кехайова, млад родител, който участва и в протестното автошествие в неделя.  Близо три часа преди началото на протеста тя призова чрез социалните мрежи бургазлии да подкрепят..

публикувано на 13.11.18 в 18:53

Поморийска мандра правела сирене менте, представяла го за истинско

432 килограма продукт, имитиращ сирене, но представен като такова, е иззет от мандра в поморийско село. Предполага се, че стоката е била за износ в чужбина. Мандрата е регистрирана и работи легално от повече от 10 години. При промените в закона, е декларирала, че няма да произвежда сирене от мляко, а от имитиращи продукти, поясни..

публикувано на 08.11.18 в 15:12

Откриват филиала на Националната художествена академия в Бургас

Филиалът на Националната художествена академия в Бургас ще открие учебната година днес в 17 ч. Това е първото висше учебно заведение, което отваря врати в Бургас след откриването на Бургаския свободен университет през 1991 година. "Повече от 40 студенти ще се обучават по специалностите "Живопис", "Стенопис", "Графика", "Книга, илюстрация,..

обновено на 03.10.18 в 08:38

--

--

публикувано на 20.03.18 в 11:42