Кирил Милов стана спортист №1 на Враца за 2018 година

Кирил Милов-Спортист на годината
Снимка: Интернет

 За световния вицешампион от първенството в Будапеща,Кирил Милов, гласуваха всички експерти. Така от години насам победителят получи максимален на брой възможни точки. Кирил Милов получи наградата си от ръцете на президента на клуба Вангел Вангелов  и от нападателя на футболния "Ботев", Валери Божинов.

"Искам да благодаря на нашия председател за оказаната подкрепа през годината и на спортния клуб във Враца" -каза Кирил Милов по време на награждаването.

Подгласници на шампиона станаха неговите съотборници Йоан Димитров и Стоян Кубатов. В десетката влязоха общо шестима "борци" , затова треньорът им Юлиян Димитров беше отличен за наставник номер едно през настоящата година. Футболният "Ботев" пък беше избран за отбор на годината. Кметът на Враца, Калин Каменов, зарадва спортистите с добри новини. Започва ремонтът на халето за волейбол, което скоро ще се превърне в модерна спортна зала. Освен това ще продължи ремонтът на стадион "Христо Ботев" ,както и ще започне рехабилитация на залата на "борците" -"Вестител".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Станислав Тодоров

Станислав Тодоров ще ръководи последния мач на "Ботев" за годината

Футболен съдия №1 у нас за 2017 г. - Станислав Тодоров, получи наряд да ръководи последния мач за годината на врачанския "Ботев". В събота новакът в Първа лига гостува на "Локомотив" в Пловдив, като срещата започва в 15ч. На главния рефер Тодоров помагат Александър Атанасов и Светослав Стойчев. Четвърти съдия е Радослав Гюдженов. Противниците са съседи в..

публикувано на 13.12.18 в 18:28
Мача на звездите 2016

"Югът" победи "Севера" в 11-то издание на баскетболния мач на звездите във Видин (видео+снимки)

Отборът на "Юга" победи "Севера" в 11-то издание на баскетболния "Мач на звездите" с 99 на 82 точки. Баскетболното шоу е запазената марка на Видин в националната АНТИСПИН кампания. Четири купи- две за първо и две за второ място, отидоха във витрините на четирите училища, от които са баскетболистите в двата отбора- .СУ "Цар Симеон Велики",  ГПЧЕ..

публикувано на 01.12.16 в 23:32
Велорали Белоградчик ROCKS’N ROLL 2015

Велорали Rocks 'N Roll 2015 ще се проведе в Белоградчик

Традиционното велорали "Rocks 'N Roll" ще се проведе във Белоградчик . Състезанието ще бъде в периода 25-26 април по миналогодишното трасе от приблизително 40 км, уточни Радослав Младенов , член на Управителния съвет на Велоклуб "Скала" в града: "Това събитие се провежда за четвърта поредна година. В момента върви почистване на целия маршрут, а от..

публикувано на 22.04.15 в 17:00
Мач на звездите 2014

"Северът" победи "Юга" със 79:77 (снимки+видео)

"Северът" победи "Юга" в мач с продължение, на кош разлика, със 79:77 (по четвъртини- 22:34; 21:11; 18:16 и 12:12; а в продължението- 6:4) , в деветото издание на уникалното видинско спортно шоу, с което крайдунавският град се вписва в ежегодните национални АНТИСПИН кампании. Тази година националните прояви се провеждат под мотото "Да запазим..

публикувано на 02.12.14 в 19:55

Враца посреща Европейско по автомоделизъм догодина

Враца ще е домакин на състезание от календара на Европейската федерация по автомоделизъм (ЕФРА), съобщи Огнян Филипов , който е заместник-председател на родната федерация по автомоделни спортове. От календара на ЕФРА личи, че за първи път през 2015 година България ще приеме две състезания, организирани под егидата на федерацията на Стария континент...

публикувано на 14.11.14 в 13:21

Резултатен кръг в Областна футболна група-Видин

Изключително резултатен кръг на Областна футболна група-Видин се изигра през почивните дни. В 5 мача бяха отбелязани 35 гола . Лидерът "Балкан" победи с 6:0 "Кула-04". "Ботев"- Грамада взе трите точки, като гост в драматичен мач, спечелен с 5:4 в Макреш срещу местния "Партизани".  "Дунав"- Дунавци взе класическа победа с 3:0 у дома срещу "Ботев-Д"-..

публикувано на 27.10.14 в 17:17

XVI шахматен Мемориал "Найден Войнов"

Тази събота и неделя по повод духовния празник на Видин- Димитровден в актовата зала на СОУ "Кирил и Методий" ще се проведе 16 шахматен Мемориал "Найден Войнов" . Турнирът ще се проведе в събота и неделя. " Мемориал "Найден Войнов" е най-големият турнир, който организираме след Балканския фестивал за любители, който се приведе през месец август...

публикувано на 24.10.14 в 14:20