Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Прогноза за времето


 
ВРЕМЕТО В БЪЛГАРИЯ НА 27.10.2009, вторник                    
 
През нощта ще бъде предимно облачно. Почти тихо. Минимални температури между 10° и 15°, По Черноморието 15°-17°, в София около 10°.
През деня над страната ще има разкъсана облачност, значителна над Северозападна България, и намаляваща до слънчево над източните и южните райони. След обяд в северозападните райони ще превали слаб дъжд. Максимални температури между 16° и 21°, в София около 16°. Привечер с усилване на вятъра от северозапад, в страната ще започне на нахлува хладен въздух. Първоначално в Северозападна България, а през нощта срещу сряда и в останалата част от страната ще превали дъжд.

  
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО НА 28.10.2009 и 29.10.2009                
 
В сряда ще е вече по-хладно, с променлива облачност. Ще духа до умерен северозападен вятър. До обяд в Източна България ще е облачно и ще има слаби превалявания, но след обяд и там облачността ще се разкъса. В четвъртък понижението на температурите ще продължи и минималните ще бъдат между 3 и 8, а максималните между 10 и 15°. Облачността ще се увеличи и до вечерта на места е възможно слабо да превали. 
  
  
 

По публикацията работиха: Мартин Иванов, Гергана Козинарова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна