Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Караньотов:"Успехът ни остава незабелязан. Ако футболистите ни бяха станали европейски шампиони ефира щеше да се взриви"

Президентът на Комисията по мотокрос и супермото към Международната федерация по мотоциклетизъм  Волфганг Сръб пристига в петък в България за среща с президента Георги Първанов и представители на родната федерация по мотоциклетизъм. Той ще бъде придружен от Джузепе Луонго - президент на организаторите на световния шампионат по мотокрос и супермото от "Ютстрийм".

Очаква се специални поздравления да получат и кметовете на трите града, които са домакини на състезания - Плевен, Севлиево и Троян.

На срещата с Първанов ще присъстват още тримата ни състезатели, спечелили сребро в Купата на Нациите - Росен Тончев, Александър Георгиев и Ангел Караньотов.

Най-малкият от отбора, който стана световен вицешампион по супермото - Ангел Караньотов в началото на седмицата спечели и европейската титла в тази дисциплина в клас S 1. Неговият баща и мениджър Ивайло Караньотов, заяви в предаването "На финала" по "Хоризонт", че успехите на нашите състезатели тази година остават недооценени.

По публикацията работи: Кръстина Иванова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна