Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирва се 7-годишно дете-аутист

Продължава издирването на 7-годишното дете-аутист Веселин Игнатов. Майка му Благомира съобщи за "Хоризонт", че инициират създаването на център, който да помага на родителите в такива тежки случаи.

Благомира Бозукова: Този център полека-лека вече се опитваме да го създадем. Направихме Skype, направихме Skype, който да бъде директен и да бъде като конферентна връзка между това какво ние правим, защото не можем да отговаряме на всички сигнали, които се пускат във Facebook своевременно, а и няма как ние да стоим пред компютрите, при условие, че летим из цяла София. А всички хора, които са подали сигнал, искат да разберат ние какво сме направили отделно от полицията, Интересуват се веднъж какво прави полицията след подаване на сигнала им и същевременно те искат информация от нас какво ние правим. Затова решихме да го създадем и да бъде той впомощ след, дай Боже, благоприятното развитие на нашия случай – детенцето ни да се прибере живо и здраво и всичко да е наред.

7-годишния Веселин Игнатов изчезна на 27 април от дома си в Нови Искър. Детето е със светлокестеняви коси, висок около 130 см., със синьо шушляково яке, червено долнище на анцуг, сива блуза и бежови обувки. Всеки, който го е видял, може да се обади на тел. 166.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени