Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волейбол: Грозен бой между родители на финала на републиканското първенство при момчетата до 15 години

С грозни сцени и бой между родителите приключи финалът на републиканското ни първенство по волейбол при момчетата до 15 години
Снимка: bgvolleyball.com

 

На скандали, бой и доста грозни сцени станаха свидетели зрителите на финала на републиканското ни първенство по волейбол за момчета до 15 години в столичната зала "Васил Симов". По време на връчването на индивидуалните награди, на терена пред децата настана сбиване, което се превърна в истинско меле, като в него участваха треньори и родители. Докато един от награждаващите - старши треньорът на "ЦСКА" Александър Попов разтърваваше побойниците, мелето се пренесе и горе по трибуните.

Иначе младите състезатели на "ЦСКА" и "Виктория Волей" изиграха невероятен финал, който се реши в тайбрек след 17:15 в полза на "червените". "ЦСКА" повеждаше на 2 пъти в геймовете, а пловдивчани успяваха да изравнят, като особено драматично бе в тайбрека, когато "Виктория Волей" успя да докара резултата от 14:10 до 14:14. Мачът ще се запомни и с неубедителното съдийство на първия съдия Кирил Стоянов, който на няколко пъти бе замерван от публиката с празни пластмасови бутилки.

В двубоя за 3-то място "Локомотив" София надигра връстниците си от "Славия" с 3:1 гейма и взе бронзовите медали.

След края на двубоя треньорът на новите шампиони Лъчезар Рангелов поздрави своите волейболисти, но не пожела да коментира грозните сцени и липсата на охрана в залата.

По публикацията работи: Светослав Костов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна