Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Столичната община разкри временни спирки по маршрута на автобус 111

Снимка: БГНЕС

Във връзка с ремонт на сградата на Терминал 2 на летище "София" се въвеждат временни спирки на автобусна линия №84, съобщиха от Столична община.

До 4.30 часа на 3.10.2011г. "Летище София" трябва да организира преместването на двете спирки "Летище София Терминал 2" (крайна и начална) за автобусна линия №84 от локалното платно на главното пътно платно пред сградата на "Терминал 2". Това се налага заради ремонт на сградата на Терминал 2. След приключване на ремонтните дейности, не по-късно от 4.30 часа на 19.10.2011г.,трябва да се възстанови постоянното положение от двете спирки.

Разкриват се и временни автобусни спирки по линия 111.

От 1.10.2011г. до влизане в сила на постоянната организация на движение на Софийски околовръстен път – южна дъга, „Център за градска мобилност” ще разкрие временни спирки по маршрута на автобусна линия 111 на Околовръстен път в участъка от ул.”Бистришко шосе” до пътен възел „Младост”.
Разкрива се двупосочна спирка в.з.”Малинова долина” на Околовръстен път при ул.”186”, както и еднопосочна спирка „Резиденшъл парк” на новоизградената пътна връзка в посока ж.к.”Младост” 1; и еднопосочна спирка „Бизнес парк София” на кръстовището на пътна връзка 1 и локал 6 в посока ж.к.”Люлин”.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна