Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Неделчо Матушев поема "Калиакра" през следващата седмица?

Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на футболния Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев е фаворит за поста старши-треньор на Калиакра. Преговорите между ръководството на каварненския клуб и Матушев се очаква да бъдат финализирани през следващата седмица.

Матушев в момента е начело на отбора на Черноморец (Поморие), а отборът показва отлична игра. От една страна в Поморие са събрани само млади футболисти, но съставът е доста различен от миналата година. Както е известно, осем души напуснаха поморийския състав през лятото, но въпреки това и тази година Черноморец (Поморие) е много стабилен състав. Именно добрата работа с млади футболисти е шефовете на Калиакра да спрат избора си на Матушев. В Калиакра са амбицирани да изградят стабилен състав от млади и перспективни състезатели.

По време на работата в Локомотив (Пловдив) пък Матушев успя да изгради много добър стил на игра. За разлика от настоящия момент, по времето на 49-годишния бургазлия черно-белите от Пловдив доминираха във всеки мач и имаха ясно изразен стил.

След мача от 9-ия кръг наставникът на Калиакра Адалберт Зафиров беше уволнен. В този мач каварненци паднаха с 0:5 на собствен терен и остават на 14-о място с 4 точки.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна