Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" направи първа тренировка под ръководството на Николай Костов

Снимка: Архив

Футболният "Левски" направи първа тренировка под ръководството на новия си старши-треньор Николай Костов. Костов и новите помощници Веселин Бранимиров, Тони Здравков, Ивайло Петров, Георги Шейтанов и Ясен Екимов изведоха футболистите на възстановително занимание малко преди обяд на стадион "Георги Аспарухов". Запознах се с футболистите и им разясних как ще се организират нещата с тренировките и с работата с медиите, обяви след заниманието Костов.

Единствената промяна в треньорския щаб при новия наставник е включването на Бранимиров на мястото на Бисер Хаздай, който ще се концентрира върху ангажиментите си в школата на "Левски".

Спортният директор Георги Иванов, който досега беше и старши-треньор, се видя с отбора в съблекалнята, но не присъства на тренировката.

Тони Калво и Лъчезар Балтанов се готвиха на облекчен режим. Калво страда от болки в ахилесите, а Балтанов има проблем с бедрото. Симеон Райков, който вчера претърпя операция от херния, не тренира. Той ще се възстановява около месец, след което ще започне нормални натоварвания.

Според новите правила за работа на стадион "Георги Аспарухов" изцяло открити ще бъдат само възстановителните занимания след определен мач. Останалите тренировки ще бъдат открити за привържениците и журналистите само в първите 10 минути. Николай Костов ще дава традиционно седмичен брифинг преди определен мач. Футболистите на Левски ще почиват утре, а "сините" подновяват занимания в сряда в 16.00 часа.

 

Програма на "Левски" до края на седмицата:

9 ноември - тренировка - 16.00 часа (първите 10 минути открити за медии и фенове)

10 ноември - тренировка - 16.00 часа (първите 10 минути открити за медии и фенове)

11 ноември - тренировка - 11.00 часа (първите 10 минути открити за медии и фенове), 12.30 часа - пресконференция на Николай Костов в общежитието на ДЮШ на "Герена"

12 ноември - тренировка в Стара Загора - 16.00 часа

13 ноември - "Берое" - "Левски" - 16.00 часа

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна