Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фандъкова не е получавала сигнали от недоволни от Андрей Иванов фирми

Снимка: БГНЕС

До столичния кмет Йорданка Фандъкова не са достигали сигнали от фирми, недоволни от работата на подалия оставка председател на Столичния общински съвет Андрей Иванов. Фандъкова заяви, че за нея е важно общината да работи добре и между кмета и Общинския съвет да има добър диалог - така е било и досега. Фандъкова беше категорична, че проверява детайлно всеки сигнал за нарушение, който получава.

Не съм получавала. Затова винаги казвам – не коментирам и не работя по слухове. Когато до мен е адресиран някакъв сигнал, го проверявам. Атаките към г-н Иванов през последните месеци са доста сериозни и в края на краищата са довели до лично решение, което смятам, че е съвсем основателно. Напълно го разбирам в тази ситуация. Ние имахме един успешен 4-годишен мандат, с много видими и ясни резултати, за които хората ни гласуваха доверие. Аз винаги съм имала спорове с много от съветниците на ГЕРБ, не само с г-н Иванов – това е съвсем нормално. В хода на работа ние имаме спорове, имаме някои противоречия, което е важно да го има, да се обсъжда. За мен това е нормален ход на работа. Не е имало напрежение. Г-н Герджиков е един от най-активните общински съветници. Работим заедно добре. Аз смятам, че той ще се справи много добре с тази задача.

Фандъкова отхвърли коментарите, че Андрей Иванов е лично отговорен за забавянето на процеса по поемане на контрола върху Общинска банка.

Още по темата:

Андрей Иванов остава начело на столичната организация на ГЕРБ

Информация на Нели Тодорова.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна