Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

50 бодигарда ще охраняват Мадона в Истанбул

Снимка: ЕПА / БГНЕС

От днес започна световното турне на Мадона. То ще обхване няколко континента. Поп дивата е решила първия й концерт тази вечер да е в Тел Авив.

50 бодигарда ще охраняват Мадона в Истанбул по време на концерта й, който ще изнесе на 7 юни на стадиона Тюрктелеком Арена. Това е най-големият стадион на Турция и с капацитет над 50 хиляди души. Охранителите на шоузвездата няма да допуснат дори пиле да прехвръкне наоколо, докато Мадона е на сцената, коментираха организаторите.

За последен път Мадона бе в Истанбул преди около 20 години, тогава тя пя на стадиона Иньоню на брега на Босфора. Сега идва в Истанбул в рамките на световното си турне, което започна преди няколко дни.

Сценичната екипировка ще пристигне в Истанбул с 3 карго самолета и 45 Тира. В тях се съдържали всички неща, които ще ползва певицата. Като се започне от мебелите зад кулисите и се стигне до храната и напитките.

Исканията на Мадона от турските организатори са сравнително скромни. Тя е поискала стените на кулисите да бъдат покрити с бежови килими, да й бъде осигурен хладилник, а също и 250 броя живи цветя. На стадиона ще бъде оборудвана малка фитнесзала за певицата. Билетите за концерта на Мадона се разпродадоха още преди три месеца. Цените варират между 300 и 150 евро.


По публикацията работи: Нахиде Дениз - кор. на БНР в Истанбул

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна