Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев: Приключихме със селекцията

Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Левски" Илиан Илиев коментира пред журналистите, които посрещнаха тима при завръщането му от лагера в Австрия, че селекцията в отбора е завършена и вече няма да се търсят нови играчи. Според него отборът е свършил добра работа в подготовката и се надява да е готов за първите мачове в Лига Европа другата седмица.

Наставникът сподели мнението си и за новото попълнение Жоао Силва, като разкри, че ако той свикне бързо с обстановката, може да залага и на схема с двама нападатели.

Жоао има нужда от време да влезе във форма. Той е млад и перспективен, от типа играчи, които отдавна търсим. В лицето на Карвальо пък имаме един опитан футболист, който познава нашето първенство. Ако Силва се приспособи бързо, може да играем и с двама нападатели, заяви наставникът на "сините".

Илиев коментира и предстоящия съперник в Лига Европа, като смята, че това със сигурност ще е ФК "Сараево".

Гледах съперниците в първия мач, а Николай Митев ще пътува за реванша. Видя се, че "Сараево" е по-добрият отбор. Важното е да не подценяваме никого, защото знаем какво се случи в последните години. Българските отбори в момента не могат да си позволят да подценяват когото и да е.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна