Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цанко Цветанов: Не съм подавал оставка, не знам откъде дойде объркването

Цанко Цветанов се надява да остане треньор на "Етър" поне в следващите 3 години
Снимка: БГНЕС

Цанко Цветанов ще продължи да води тима на "Етър" Велико Търново, обявиха от ръководството на клуба ден след загубата от "Берое" с 0:1 в Стара Загора.

На среща с медиите на Цветанов и изпълнителния директор на "виолетовите" Ендер Дурмушев, която бе по повод на събитията след мача срещу "Берое", бившият ни национал коментира ситуацията:

Информацията, че съм си подал оставката, не е вярна, имам тригодишен договор с "Етър" и смятам да остана. Имам цели и амбиции "Етър" да се развива като клуб, случиха се и доста положителни неща в него, заяви Цанко Цветанов.

Думите му бяха потвърдени от изпълнителния директор Ендер Дурмушев.

Да, Цанко е треньор на "Етър". След мача с "Берое" г-н Илханлъ направи разговор с Цветанов защо е пуснал в игра Гаджалов, който стана причина за автогола. Тонът стана по-висок и се случиха тези неща. Но искам да подчертая, че Цанко Цветанов не е уволнен и остава треньор на "Етър", каза Ендер Дурмушев.

Цанко Цветанов заяви, че застава зад вкаралия си автогол Гаджалов, както и зад всеки играч, но ще му даде малко почивка. Той обмисля да покани психолога на "Левски" проф. Янчева да поработи с играчите на "Етър".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени