Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Велев категоричен, че "Локомотив" София няма да изпадне

Емил Велев обеща на феновете на "Локомотив" София, че отборът няма да изпадне този сезон
Снимка: БГНЕС

 

Новият старши треньор на "Локомотив" София Емил Велев е убеден, че "железничарите" няма да изпаднат от елита. Велев подписа договор за година и половина и преди 2 дни проведе първата си тренировка с отбора на стадиона в квартал "Надежда".

Ще се борим за мястото си в елита, макар че този сезон изпадат 4 отбора и ще бъде трудно. Но се надявам да излезем на по-горни позиции в класирането. Обещавам, че няма да изпаднем от "А" група. Аз не искам да изпадам, с който и да е отбор, още повече с "Локомотив". Това е един от грандовете на българския футбол и не заслужава позицията, на която се намира в момента. С Николай Гигов имах 2-3 разговора и си подадохме ръка. В "Локомотив" има много добри футболисти, които тепърва ще разгърнат потенциала си, коментира Емил Велев.

"Локомотив" ще направи сериозна зимна селекция, разкри още новият треньор.

През зимата ще се привлекат доста футболисти, но първо искам да видя сегашните играчи в тренировки и мачове. Имаме нужда от нови попълнения във всички линии. Г-н Гигов ми обеща сериозен бюджет за нови играчи. Мартин Камбуров е добре дошъл в "Локомотив" София. Той вкара доста голове тук и ако е мотивиран да се върне при нас, ще го вземем, каза Велев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна