Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава "черната" серия на "Лейкъpс"

Снимка: ЕПА / БГНЕС

"Торонто" спечели със 108:103 у дома срещу "Лос Анджелис Лейкърс" в мач от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада.

Ландри Фийлдс реализира личен рекорд за сезона с 18 точки и овладя 10 борби и беше в основата на успеха в полза на "Раптърс". Неговият съотборник Хосе Калдерон вкара 22 точки и стана топреализатор за домакините. Ед Дейвис добави още 18 точки в полза на "Торонто".

"Лос Анджелис" има пет поредни загуби в последните си пет гостувания. Преди началото на сезона "Лейкърс" привлече Дауайт Хауърд и Стив Неш в опит да напомни за ерата на суперзвездите Меджик Джонсън и Карийм-Абдул Джабар. До момента "езерняците" се намират на трето място в Тихоокеанската дивизия. "Торонто" е на последната пета позиция в Атлантическата дивизия.

В друга среща от НБА Кенет Ферид реализира решителния кош при победата на "Денвър" със 121:118 след продължение у дома срещу "Оклахома Сити".

"Бостън" загуби с 88:103 като гост на "Детройт". "Пистънс" водеше с 18 точки във втората част, но "Селтикс" успя да навакса изоставането си със силни изяви на Кевин Гарнет и Рахон Рондо.

"Бостън" е на трето място в Атлантическата дивизия, докато "Детройт" заема четвъртата позиция в централната дивизия.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна