Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дейвид Бекъм вече е футболист на "Пари Сен Жермен"

Снимка: ЕПА / БГНЕС

Дейвид Бекъм подписа договор за пет месеца с лидера в Лига 1 "Пари Сен Жермен". Бившият капитан на английския национален отбор днес успешно премина медицинските прегледи и ще носи екипа на парижани до месец юни тази година.

Много съм радостен да приветствам Дейвид Бекъм в нашия клуб. Той ще бъде при нас пет месеца, до 30 юни, заяви президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи на пресконференция.

Развълнуван съм, че съм тук. Това е нещо, което обмислях в последните месеци. Не съм загубил нищо от скоростта си, защото, честно казано, никога не съм бил особено бърз през кариерата си. Радвам се, че ще работя с Карло Анчелоти, за мен той е един от най-добрите мениджъри в света. Определено съм късметлия, защото дори на 37 години имах страшно много оферти, повече от когато и да било през кариерата ми. Избрах ПСЖ, защото виждам какво се опитва да направи клубът и какви играчи привлича. Няма да получавам никаква заплата, тъй като тя ще отива за местни дарения за деца, гордея се с това нещо, заяви Бекъм на представянето си.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна