Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борисов обеща промяна на политиката на ДКЕВР по ценообразуването

Снимка: БГНЕС

Ще има промяна в политиката на енергийния регулатор по ценообразуването, обеща премиерът Бойко Борисов. По думите му, лицензи на енергоразпределителни дружества няма да бъдат отнемани.

Ценообразуването е една от основните грешки. И в това отношение Семерджиев не се справя изобщо. Не, не бих отнел на този етап, защото първо трябва пред ДКЕВР да докажем и затова сега ви изпратих проверка, в ДКЕВР, така ще изпратим и ще помолим и Сметната палата да направи проверки и ще видите, че там ще излязат точно в ценообразуването разликите, които дразнят хората.

С какви аргументи разполага "Хизбула", за да бъде заплаха за националната ни сигурност, попита премиерът във връзка с очакваното в събота официално изявление на групировката относно обвиненията на България за отношение към атентата в Бургас.

Казвате, че когато сме я посочили, опасността за националната сигурност се повишава. Станишев го каза и нашите опоненти. Защо и с какво е опасна "Хизбула", че когато сме я посочили, то военното им крило, според Станишев и компания, има вече заплаха за националната сигурност. С какви аргументи разполага, за да е опасна за националната сигурност.
Еми дай да го видиме. Аз не съм чул никой досега да си признае нещо, свързано с подобен акт. Така че предполагам, ще кажат нещо в тази посока, че не са те. Станишев ще ги защити
, каза Борисов.
По публикацията работи: Г.Хрисчева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна