Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отстраниха капитанът на “Левски” Станислав Ангелов, предупредиха Кристовао Рамос

Снимка: bgnes

Капитанът на „Левски” Станислав Ангелов беше отстранен от тима, а ръководството на клуба отправи последно предупреждение за изваждане от отбора на Кристовао Рамос. Наказанията бяха наложени след нулевтото равенство срещу Монтана.

Имаме някои решения. Това няма никаква връзка с представянето на тези хора в мачовете. По-скоро те са свързани с поведение в съблекалнята и на тренировките. Последно предупреждение за отстраняване от отбора на Кристовао Рамос и отстраняване на Станислав Ангелов са решенията. Останалите футболисти могат да го върнат с представянето си. Другото е санкция за всички футболисти и спортно-техническо ръководство, която може да си възстановят, ако станат шампиони. Няма шанс да се усъмня в някои футболисти. Решението ми не е свързано с това. Глупости!, каза Илиан Илиев.

Изпълнителният директор Иво Тонев пък се обърна към футболистите на клуба

Повече не искам да разговарям с футболистите. Затова сега им казвам да не ме търсят. Ако искат нещо, нека говорят с Даниел Боримиров, той ще ми предаде. Меко казано съм разочарован от тях. Ние сме им осигурили най-добрите условия в България, а няма резултати, заяви Тонев.

Новият спортен директор Даниел Боримиров, заяви, че ще действа със замах. Той обяви, че получава пълен картбланш и договорът му е за три години.

Заставам твърдо зад Илиан Илиев. Футболистите трябва да разберат, че ние с него ще решаваме на кой да подновим контрактите. Който ни слуша и работи по нашия начин, той ще остане. Ще държа много на дисциплината. Освен това смятам да присъствам на всяка една тренировка, за да следя нещата. Казах на играчите, че идвам в клуба, за да стана шампион, заяви Боримиров.

 

 

По публикацията работи: БНР

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна