Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Националната тенис лига за любители стартира следващата събота с държавното първенство за ветерани

Поредното 4-то издание на Националната тенис лига за любители, аматьори и ветерани стартира следващата събота
Снимка: ntl.bg

 

За 4-ти пореден път следващата събота и неделя стартира Националната тенис лига за любители, аматьори и ветерани. Тази година надпреварата отново ще включва 12 турнира, като новото е, че още на 13-ти и 14-ти април, на кортовете на Националния тенис център в столицата, ще се проведе Държавното ни първенство за ветерани.

Записването става предварително на сайта www.ntl.bg, както и на 13-ти април, събота до 9 часа на кортовете край зала "София".

Ще се опитаме да организираме за 4-ти пореден път веригата от състезания, като тази година ще има и държавно първенство за ветерани. Синхронизирахме правилата си с тези на международната федерация, тук е мястото на благодаря и на Българската федерация по тенис, която ни помага да осигурим най-добрите кортове за любителите тенисисти. Сигурен съм, че както и през миналите издания ще има доста оспорвани мачове, защото всеки иска да победи, коментира в предаването "Спорт и музика" на БНР Иван Запрянов - главен мениджър и основен двигател на Националната тенис лига за любители, аматьори и ветерани.

По публикацията работи: БНР

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна