Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Батков: Поклон пред нашите фенове. Те са 12,13...120-и играч. Без публика сме нищо

Снимка: Sport

Собственикът на Левски Тодор Батков изрази задоволството си от победата с 2:1 срещу ЦСКА.

Доволен съм от резултата, от духа и от волята. От играта също, с изключене на първите 20 минути на второто полувреме. Вдъхновен съм от представянето на Антонио Вутов, който макар и за 10 минути показа, че това е правилният път. Щастлив съм, че зарадвахме българския народ в тази мрачни времена на флашки, компромати и други подобни. Сега продължаваме напред. Напрежението вече е на 330 километра от тук (б.а. в Разград). Ще дойде и тяхния момент. Изоставаме с 2 точки от Лудогорец. Ако ги победим на "Герена", ще станем шампиони. Преди това трябва да вземем и купата. Хубаво е, че и Жоао Силва се отпуши. Все пак 360 хиляди паунда и комисионни сме платили за него. Вкара гол в най-важния мач, каза Батков.

Собственикът на Левски похвали и временният старши треньор Николай Митов, който през миналия месец пое отбора на мястото на Илиан Илиев.

Николай Митов като с магическа пръчка преобрази отбора. Оценяваме по достойнство хората, които носят успехи. Да продължава така, пък ще видим. Поклон пред нашите фенове. Те са 12,13...120-и играч. Без публика сме нищо, заяви Батков.

Членът на УС на ЦСКА Емил Костадинов не се съгласи с мнението, че трябва да се търси вина в спортно-техническия щаб след загубата от Левски.

Не съм съгласен, че трябва да се правят промени. В ЦСКА има доста проблеми, отборът не е окомплектован, както трябва, но всеки трябва да се раздава на терена. За малкото време, което има Радуканов, не може да промени кой знае какво. Играхме много слабо през първото полувреме. Второто беше по-добре, но необяснимо за мен се дръпнахме в защита след изравнителния гол. Сега на дневен ред е да побеждаваме в оставащите ни мачове и да се класираме за Лига Европа.

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна